|
triger seti komple ve alternatöe seti değişimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kapetan
1. Vites 13 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2011 Saat 16:13 |
bu gün yetkili servisten fiyat aldım.peugeot 407 1,6 hdi arcımın trgier seti,devirdaim pompası.kasnak,alternatör kayışı ve bilyaları komple değişimi işçilik dahil 600 tl.yukarıda belirttiğim parçaların fiyatı sizce uygunmu?birde 2 yetkili servis arasında 250 tl fiyat farkı olur mu? çok teşekkürler
|
|
2006 model peugeot 407 1.6 comfort
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fiyatlar hakkinda bir malumatim yok ama size tavsiyem birde parca fiyatlarini sponsorumuzdan ogrenmeniz.
Düzenleyen koliva - 21 Kasım 2011 Saat 16:31 |
|
kapetan
1. Vites 13 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
az önce dediğiniz gibi sponsorumuzdanda işçilik dahil fiyatı aldım.hemen hemen işçilik dahil 650 tl ye geliyor ve sponsorumuzun güvendiği bir ustanın yapması halindeki fiyatı.bu nedenle aldığım fiyat yetkili serviste daha uygun olduğundan kısmetse orada yarın değişimi yapacağım.ilginize teşekkürler tekrar.
|
|
2006 model peugeot 407 1.6 comfort
|
|
aspirinxlarge
2. Vites 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
FIYAT ÇOK İYİ AYNI TUTARA AYNI PARÇALARI HEMDE BIREBIR AYNI :) BEN YAPTIRDIM GECEN AY !
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
comolokko
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2011 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı comolokko
|
bende bugün itibariyle triger set değişimi için vardim aracımı.işçilik dahil 270 lira.yüzde 25 indirim var 4 yaş üstüne.bence vakit geçirmeden yaptırılması gereken bi işlem.yoksa pahalıya patlar
|
|
2006 407 2.0 excutive premium benzin
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
wv golfun triger setini değiştirmek için 280 tl verdım orjınal parcaları kullanıldı ozel servisinde yaptırdım daha bır ıkı hafta once altarnetör seti ne kadar bilemem ama fıyat cok yuksek geldı bana :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
amonse
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence fiyat iyi...benim araca sadece trgier seri 500 tl dediler.serviste
|
|
oguzhandincel
1. Vites 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
|
306 için 400 tl demişlerdi.Bende değiştiricem triger ve devirdaim mi en kısa zamanda.Hazır indirimde var.
|
|
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |