|
407 1.6 HDİ Yakıt sarfiyatı hk... |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
407 1.6 hdi hocam. |
|
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benim aracın aynısı ama yol bilgisayarı ekranı farklı, benimkinde soldan sağa doğru toplam yaptığın km, 100 km de yaktığı ortalama litre ve en sağda da ortalama hızı yazıyor.
Düzenleyen 407 ERHAN - 25 Şubat 2017 Saat 21:29 |
|
BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu mu? |
|
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Evet dostum, tıpkısının aynısı, neden farklı acaba, benim araç 2006 model, ondan olur mu acaba ?
|
|
|
|
Oktkor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Senin göstergelerin ortasında küçük ekran yok mu hocam? Orta konsoldaki ekranda yer alan bilgiler orada kısaltılmış olarak çıkar. Mesela orta konsol ekranında sağ arka kapı açık yazar göstergelerin ortasındaki ekranda kapısı açık araba resmi belirir.
|
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Anladım kardeşim ancak benim göstergelerin ortasındaki ekranda sadece akü, el freni, yağ işareti, açık kapı, emniyet kemeri gibi ve buna benzer işaretler var, bu işaretler de motoru çalıştırdıktan sonra sönüyor zaten, bir de motor arıza uyarı işareti gibi arıza uyarı işaretleri çıkıyor, senin de dediğin gibi orta konsoldaki yol bilgisayarı ekranında yazı ile uyarıyor, göstergelerin ortasında ki ekranda ise uyarı işareti çıkıyor ancak senin ki gibi seyir halindeyken yakıt değerleri, hız, km gibi bunlarla alakalı bir görüntü yok orada...
Düzenleyen 407 ERHAN - 25 Şubat 2017 Saat 22:46 |
|
|
|
Oktkor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hız sabitleyici falan var mı sende?
|
|
Baver Diyar
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
|
2008 model PEUGEOT 407 1.6hdi executive black aracım var. 216.000km de 180.000km de aldım motordan dolayı hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ben uzun yolda 1 depo ile 1400km gittim mazot ışığı yandı. Siz daha agresif kullamıstırsınız hocam uzun yolda 407 110km sabit hızlı 4.5lt'yi geçiremedim ben
|
|
BawerDiyar
|
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Hayır, hız sabitleyici yok, benim aracım 2006 model comfort, sizin ki executive modeli mi, eğer öyleyse belki de ondan kaynaklanıyor olabilir mi ekran özelliğinin farklılığı acaba ?
Düzenleyen 407 ERHAN - 26 Şubat 2017 Saat 05:19 |
|
|
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Baver Diyar arkadaşım, bizim bu araçların teknik verilerinde bile yakıt değerleri 100 km de şehir içi 7.1 şehir dışı ise 4.6 olarak yazıyor, kaldı ki bu değerler fabrikanın en uygun şartlarda test ettiği değerlerdir, gerçek trafikte ve şartlarda kullanımında ise yakıt durumu muhakkak ki bu değerlerin üstüne çıkar.
Düzenleyen 407 ERHAN - 26 Şubat 2017 Saat 05:22 |
|
|
|
Oktkor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2009 comfort. |
|
Oktkor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tek şerit virajlı eğimli yol. 2500 3500 devir arası gittim. 5 vites sabitleyici 100 iken 4.2 yakmışlığı var.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |