|
407 ALT TAKIM DEĞİŞMESİ NE KADARDIR? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hakankarakas
1. Vites 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2011 Saat 13:21 |
merhaba arkadaşlar aracımın alt takımında tıkırtılar var. ustaya götürdüm dün bazı parçalardan bahsetti. bu parçalar yani şöyleki z rotu daha sonra bazı şeylerden bahsetti küt küt vurma yapıyodu gaza basınca. arabanın alt takımında tıkırtılar var bunların değişimi pahalımıdır. ustada bu parçalar olmadığından fiyat veremedi bana. salıncaklar falan buna benzer bi değişim yaptıran varmı fiyat konusnda yardımcı olucak varmı acaba ? yetkili servise sormadım fiyatları yüksek olduğundan.
|
|
407 EXECUTİVE BLACK 2007 1.6 HDİ SPEEDBUSTER CHİPBOX SİYAH
|
|
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Hakan kardeş ustandan değişecek parçaları öğren Şahin peugeot Murat beyden fiyat al .Benim araçta 4 amortisör salıncaklar viraj askı kolu filan değişti 600 civarı harcadım araç yanlız 407 değil.Birde tespiti doğru yaptır benim gibi bir salıncak rotu için 30-40 tl gibi birşey için 4 amartisör 2 salıncak 2 viraj askı kolu değiştirme.Sorun ise 1 adet salıncak rotu kauçuk kısmı deforme olmuş tek olarak değişebilirmiş.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
hakankarakas
1. Vites 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|
burçlar falan değişmesi lazım dedi. en iyisi bu arabayı servise götürüp bi durum değerlendirmesi yaptırmak lazım alt takım için ne lazım diye sordurup dışardan fiyat almak lazım. benim ustanın söylediği;parçaları söküp parça fiyatı almak için dışardan tedarik etmemiz lazım dedi bu sebeple fiyat veremedi. ama ben ne lazımsa ona göre bi liste yapmam lazım servisten ne lazım diye sormak en iyisi. alt takım çok rahatsız ediyo beni tıkır tıkır vuruyo sürekli,gaza basınca küt diye boşluk yapıyo,ve kasistlerde gacur gıcır ses yapıyo. sanırım salıncak,rot mot neyse bunlar sorunludur diye düşünüyorum. alt takım fiyatını sorarken olabilecek maksimum fiyat sormak istedim sizlere.
|
|
407 EXECUTİVE BLACK 2007 1.6 HDİ SPEEDBUSTER CHİPBOX SİYAH
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |