|
407 yıkama esnasında içeri su alıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sezginborekci
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sezginborekci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2011 Saat 22:56 |
2005 model 407 2,0 hdi ex.prmin. aracım var.son zamanlarda aracı yıkatırken gaz pedalının hizasıdan ve biraz gerisinden (koltuga doğru, halı ile göğüsün birleştiği en alt nokta) su geliyor. halı baya fazlaca ıslanıyor. forumda 307 araçlar için kalorifer contasından olduğu yazılmış. aynı şey 407 ler içinde geçerli mi. kalorifer yada klima çalışınca su akmıyor, akan su antifriz de değil. sadece yıkamalarda oluyor. yardım ederseniz sevinirim.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sorun nedir bilmiyorum ama benim araçtada ıslanma var o bölgede ve çok az su eksiltme yapıyor.Kalorifer contası tam olarak hangi kısımda kalıyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı problem midir bilmiyorum 206'lar da aynı yerden su alıyor. Yalnız benim tespitime göre kaloriferle falan alakası yok. Kapı fitilinden alıyor. Yağmurda kapı aralığını bezle kapattığımda su almıyor. Fitilleri değiştirmek gerek diye düşünüyorum. Siz de kapının aralığını birşeyle kapatmayı deneyin bakalım..
Bu arada; Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12974&PN=2&title=ara-iine-su-giriyor daha önce konuşulmuş incelersiniz
|
|
MaximuS
1. Vites 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben de kapı fitilindendir diye düşünüyorum ama pedalların olduğu bölge ile bi alaka kuramadım...???
umarım probleminizi çözersiniz...
Düzenleyen MaximuS - 09 Ekim 2011 Saat 23:41 |
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşım aynı sorun beni 307de de vardı.
Araca ses sistemi yapılırken aküden gelen güç kablosunu kaput telinin içeri giren kısımdaki contayı genişleterek oradan içeri almışlardı. Ön camdan taşan su ise o contanın oralarda tahliye deliği var birbirine yakın yerler. Tahliye deliğinden su taştığında genişletilen kaput açma telinin contasından içeri su giriyor.Şöför kısmının paspası sırılsıklam oluyordu.. Sonunda farkına vardık ve sıcak silikon ile sorunu çözdüm. Bilmem sizdede aynı sebepten dolayımı oluyor. Yinede size fikir vermiştir diye umuyorum. ;) Düzenleyen gozem - 10 Ekim 2011 Saat 00:07 |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çamurlukda bi açıklık olmasın ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |