|
peugeot 407 deki bu parça nedir |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cepmax
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 17:23 |
kırmızı ile işaretli bu peugeot logosunun bulunduğu parça'nın adı nedir |
|
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şimdi ben anlamadım dalgamı geçiyosun forumda nedir yani????
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ayrıca önce kendinş tanıt kimsin nesin
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kafamı buluyorsun kimsin bilader adın vs,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence pejo antipatisi olan birisi.maytap geçiyor.
direk bunları atamıyor muyuz?görüntü kirliliği....
|
|
cepmax
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kendi sorumun cevabını kendim aldım.
bu forum hepimizin forumu olduğu gibi bilgimizide paylaşmamız gerektigini düşünüyorum. büyümek saf dışı etmekle degil dahil etmekle olur forum yönetici abiyede tekrara saygılar
|
|
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o ne biliyomusun, fotoğrafa baktığın zaman gördüklerinin ve göremediklerinin güçük bir yansıması,karakteriyle ilgili küçük bir ip ucu.407 coupe önlogo olarakta parçacılardan temin edebilirsin.
|
|
Burak07
1. Vites 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç kaputunun içinde yatan gücü simgeliyor
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hondanın simgesi...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kendı kendıne verdın cevap nedır cok merak ettım aslan amlemınden ne cıkardın
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eğer cevabı aldınsa sorun yok. Doğrudur forum hepimizin forumudur size katılıyorum. Bilgimizi paylaşmak gerektiği konusunda da katılıyorum da ne biliyorsan anlat dinleyelim. Bildiğin bir logo işte. Bir farklılık var da biz mi göremedik acep? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sana kocaman bir ???
|
|
cepmax
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler işte bu tarz bir cevap bekliyordum.diger arkadaşlarda merak etmişler kendi cevabını kendin almışın nedir aldığın cevap diye işte aldığım cevabımda buydu kendi soruma bir ikinci ben bildigim ne varsa paylaşırım paylaştıkçada bilgi güçlenir ha siz de benden çok bilirsiniz ona bir şey diyemem. teşekkürler burak araç kaputunun içinde yatan gücü simgeliyor
Düzenleyen cepmax - 19 Temmuz 2011 Saat 23:53 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aslancık
|
|
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar biraz sert giriş yapmış olabilirler ama şunu da hatırlamakta fayda var burada peugeot kullanan ve bu markayı seven insanlar var,bazen başka forumlardan canı sıkılıp buraya gelip ortalığı kızıştıran tiplerde oluyor,yazım yanlışları,eksik yada hatalı cümleler yada okurken gözden kaçan ayrıntılar olabilir bu tip durumlar inisiyatifli davranmaktan kimseye zarar gelmez,gerekli açıklamalar yapılarak hoş muhabbete vede bilgi paylaşımına devam edebiliriz.teşekkürler.
|
|
cepmax
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet mimitt kardeşim haklısın bir şey demiyorum ama arkadaşalardan öyle bir cevap görünce üzülmekle birlikte afalladım saten moderatör beyde saolsun beni anladı sordugum bu sorumun kilidini açtı ve tatlıya bagladım.tekrardan teşekkür ederim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |