|
407 hakkında bilgisi olan arkadaslar. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
eerkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2012 Konum: petlıne şef Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2012 Saat 02:57 |
arkadaslar 407 hakkında bana bilgi verirmısınız 1 haftada 3 kişi yorum yapıyor.bu forumu anlamadım .
|
|
emrah erkan
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Onceki konunuzda sordugunuz soruya verilecek baska bir bilgi yok.
Baska sorunuz var ise memnuniyetle cevaplayalim. Birde forumun nesini anlayamiyorsunuz ben de onu anlayamiyorum. Ben ve diger arkadaslar bilgilerimiz dahilinde elimizden geleni yapmaya calisiyoruz. |
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
daha önce var bu baslık altında yazılanlar arama kısmında konuyu seç ve 407 yaz bakalım neler cıkacak
|
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araba gayet basarılı tek handikapı altının yakın olması oda ön ce arka uzantının tekerlerden geride ve ilerde olmasından kaynaklı birde vites geçişleri çok uzun
motoru harika. volvo s40 ve ford focuslarda aynı motor var hatta citroen lerde de bildigim kadarıyla aynı motor
|
|
toga406
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
elektriksel arıza çok çıkartır. viraja kedi veya kaplan gibi veya çita gibi girer. en alt modeli bile dopdoludur.
ne öğrenmek istiyorsun ona göre4 yazalım
|
|
Yesecem
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2012 Konum: SİVAS Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşım bende 1.5 senedir 407 Executive var daha önce den toyota carina kullanıyordum bu araca geçene kadar 1 tane tamirci tanımıyordum şimdi bütün tamircilerle ahbap olduk pejo serside çok ilgili dünyanın parasını alıyor ve arıza 10 gün sonra tekrarlayınca dışardada yaptırsanız garantisi yoktu bizdede garanti yok dediler genel merkeze durumu ilettim onların verdiği cevap ise üzümmü yiyecen bağcıyımı dövecen oldu ben ise aracımın yapılasını istiyorum dedim aracım sağolsunlar halen arızalı artık satmayı düşünüyorum
Büyük bir araç görüntüsü olduğu halde içi dar ve rahatsız arkada oturanlar iki büklüm oturmak zorunda kalıyorlar :)şöförde ve önde sıkıntı yok ama.. Ayrıca bu araç viraja girmiyor ve savuruyor yolda sanki bir suyun üzerindeymiş gibi heran kayacakmış gibi gidiyor direksiyonu sertleşmiyor ve aşırı tepki veriyor ve araç her an yoldan çıkacakmış gibi geliyor ve bu nedenle yavaş gitmek zorunda kalıyorsun kışın vites kolu donuyor. Fan kendiliginden kontak açıkken dönüyor yaptırsanda gene bozuluyor. kliması ise berba sıcak soguk ayrımı yapan klepesi kesin bozuluyor ve dünyanın parasına yaptırıyorsun 2 gün sonra gene arıza veriyor pejonun kayıtlarında ise böyle bir arıza yokmuş ben uyduruyormuşum :) aracın arızalanıncada kesinlikle servise gitme hem kazıklıyorlar hemde yapamıyorlar yapsalarda bikaç gün sonra bozuluyor benden söylemesi sonradan demedi deme :) |
|
toga406
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu arızazlar haklısın bencede sat ve bir daha yanasma fransız malına nacizane görüşüm,
|
|
erenöz
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
406 çok yakın arkadaşımda var yaklaşık 3 senedir kullanıyor ve normalin dışında pek bir arıza çıkartmadı. Ancak ondan duyduğum kadarıyla parçaları pahalı bir araç
|
|
307 SW 1.6 OV PACK
|
|
toga406
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende de 406 var otomatik hemde yag ısınma sorunu dışında memnunum okadar
|
|
eerkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2012 Konum: petlıne şef Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yöneticiler konusmus cok güzel sağolun ama bi diğer forumlarıda arastırın bakalım 1 konuya kac kısı yorum yapıyor sizden baska yorum yapan kımse yok bu kadar zayıfmı bu forum peugeot forumlarının basını ceken bir forum burası ve sadece 2 veya 3 kişi yorum yapıyor sadece sizmi pejo kullanıcısısınız herkes gibi bende fransız kaldım siz fransızlara.
|
|
emrah erkan
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hic yorum alamayan da var Saka bir yana siz diger forumlara bakmayin. Bizdeki ortamda isi bilmeyen, konu hakkinda bilgi sahibi olmayan o konuya yorum yapmaz. Yorum alamamanizin diger nedeni ise sorunuz cok genel bir olmasi. Boyle genel bir soruya nasil bir cevap ariyorsunuz bilmiyorum ama car review yapan internet sitelerine bakmanizi oneriyorum. Iste birkaci, http://www.carpages.co.uk/peugeot/407-review-part-1-17-01-05.asp http://www.caradvice.com.au/51789/peugeot-407-review-road-test/ http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/peugeot/407/saloon-2004/ Diyecegim su. Hayat kisa. Yarinin ne getirecegi belli degil. Eger gonlunuzden 407 geciyorsa 407 alin ve binin. Sorunlari mutlaka olacaktir her arac gibi. Bizler buralardayiz, her turlu yardim ederiz. |
|
toga406
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet dostum 407 çok soruldu sitede her trlü bilgi var arama yerini kullan
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |