|
407 motordan gelen ses |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Barbaros11
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2019 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Barbaros11
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2019 Saat 17:51 |
Arkadaşlar merhaba. Bu sabah arabamı çalıştırınca motordan çok acayip bir ses geldi. Arabayı stop ettim tekrar çalıştırdım ses falan gitti normale döndü. Videosunu çekip size sormak istedim. Bu sesin ne olduğunu bilen var mı.
|
|
recepagdas
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı recepagdas
|
abi bu ses ne boyle ya. Ödüm koptu dinlerken. Hirilti sirilti gibi birsey bekliyordum. Acikcasi boyle videodan cozulecegini sanmiyorum. Yinede usta olanlar vardir aramizda yardimci olurlar. İlk defa mi oluyor ? Sonra duzeldi demissiniz hic bir degisiklik yokmu eskisi gibi duzgun mu calisiyor ?
|
|
Barbaros11
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2019 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Barbaros11
|
ilk defa geldi ses. Stop edip tekrar çalıştırdım Ses kesildi normal kullanmaya devam ettim arabayı. Aynı videoyu ustaya attım. Krank kasnağından veya bilyalardan olabilir dedi.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
videoyu izleyemedim ama ilk çalışmada mı geldi ses.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şimdi izleye bildimde hocam triger kayışının oraya bir baktırma gerek sanki birşeyler sıkışmış olabilir anlık. ustanın dediği rulmanlar vs.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Barbaros11
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Barbaros11
|
Teşekkür ederim. Hafta sonu ustaya götüreceğim arabayı.
|
|
antizero
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fazla bile çalıştırmışsınız bu ses altında. Ben olsam hemen kontak kapatırdım :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |