|
Vitesi Düşük Devirde Yükseltmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
samizeldestan
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2019 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2019 Saat 09:40 |
Merhaba arkadaşlar. 2000 motor otomatik 4 AL4 şanzımana sahibim. Araç bazen vitesi düşük devirlerde yükseltiyor ve gaza bastığım zaman ivmelenmesi çok düşük oluyor. Kendim manuale alıp 1 vites dusurdugum zaman da köpek gibi gidiyor araba. Biraz daha yüksek devirde vites yükseltmesi için ayarlama yapılabilir mi bu arabaya? Bu arada arabayı genelde LPG de kullanıyorum
|
|
Peugeot 407 Executive Premium 2.0 Benzin + LPG 2005 Model
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arabanın hemen vites yükseltmesi iyidir. Daha az yakmasını sağlar. Otomatik arabalar performans için değil konfor için üretilir. Mümkün olduğunca vites kolu ile oynamadan kullanın. Yoksa yakın zamanda büyük problemlere yol açarsınız.
Gelelim sorunuza;
Aracın gaz pedalına ne kadar sert basarsanız o kadar geç vites değiştirir. Vitesin geç değişmesini istiyorsanız gaza sert basın ve ayağınızı çekmeyin. Düzenleyen talip206 - 12 Haziran 2019 Saat 00:55 |
|
samizeldestan
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2019 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Peki birde şey sormak istiyorum örneğin kırmızı ışıkta beklerken falan vitesi boşa almam gerekiyor mu yoksa D de dursa bir sorun olmaz mı?
|
|
Peugeot 407 Executive Premium 2.0 Benzin + LPG 2005 Model
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Uzun beklemelerde N ye alabilirsiniz. Fakat ışık yanar yanmaz D ye alıp hareket etmek zarar verir. Yeşil yanmadan en az 5 saniye önce D ye almak gerekir.
Kesinlikle hareket halinde N ye almayın sadece beklerken alın.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |