|
407 aux ve ses sistemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yunusus-1
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2020 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yunusus-1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2020 Saat 15:54 |
Merhaba 2005 model bir 407 aldım multimedia sistemi çok pahalı geldi 2350tllerden bahsediliyor aracımda aux veya bluetooth bulunmuyor aux için bir aparat buldum basit bir şey fakat aux bilgisayardan aux açtırmak gerekiyormuş elektrikçi bi ustaya sordum bunda aux yokki nasıl açtıracaksın dedi bu işten kim anlar bir de telefondaki sesi arabaya aktarmanın başka bir yolu var mıdır?
|
|
MTLSVM
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2019 Konum: Batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
doğru yok ama aux bilgisayardan bağlanılarak açtırılabiliyor. Peugeot yetkili serviste açtırabilirsin. İkinci soruna cevap olarakta transmitter ile telefonunu araca bağlayabilirsin. Tabi bangır bangır müzik dinlemek istersen çok tavsiye etmem fm frekansında boşluk yoksa yüksek seste hep bi parazit çıkar. Telefonla görüşmek yapmak istiyorsan da aux o işi görmez sadece ses aktarır görüşme yapılamaz.
|
|
MTLSVM
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yunusus-1
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2020 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yunusus-1
|
Teşekküe ederim linklerdeki fotoğraf ve videolar açılmıyor ancak anladığım kadarıyla kendimde yapabilirim. Servis ücret alıyor mu? uçuk rakamlar duydum eğer öyleyse multimedia almak daha mantıklı gibi.
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eğer aktive etmek gerekirse bilgisayara bağlayıp yapıyorlar. fahiş bir fiyat olduğunu zannetmiyorum. (belki 50 tahminen) hatta forumda ikameti yakın olan arkadaşlar ücretsiz dahi yapıyordu. zor değil bilgi edinebilmeniz amacıyla daha önce açılmış konuları paylaşmıştım. kendiniz halledebilirsiniz. sadece aktive etmek için bilgisayara bağlatmak gerekebilir. iyi forumlar.
|
|
muharrem52
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2020 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muharrem52
|
aux gırısını bende aktıf ettırdım cıhaza baglayıp yapıolar ınput gırısı dıye ben aracımda aux la telefon goruşmesıde yapıyorum seste bı sıkıntı olmuyo
|
|
YnsEmreCtn
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2020 Konum: İstanbul Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı YnsEmreCtn
|
Emniyet kemeri ışığı yanmıyordu onu 100 TL ye açmıştı.
Aux u bedavaya açtırdım. ( bakım yaptırdım rica ettim bedavaya açtı)
|
|
kilic1923
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2019 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kilic1923
|
Bu ürünü sipariş ettim rd4 teyplerin için Bluetooth modülü 2 farklı seçeneği mevcut bir mikrofonlu telefonla görüşme yapabilmek ve müzik dinlemek için diğeride sadece Bluetooth üzerinden müzik dinlemek için YouTubeda nasıl montaj yapıldığına dair video var 209 tl ye mikrofonlu olanı aldım 30 tl de elektrikçi aldı 240-250 tl ye halloldu. Aracım 2006 model executive paket aux açtıracaklara tavsiye aux1 i açtırın aux2 den Bluetooth üzürinden ses gelmiyor. https://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/peugeot-rd4-teypler-icin-uyumlu-bluetooth-modul-P345204306 |
|
Trakonya1
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2020 Konum: Beylikdüzü/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Trakonya1
|
Merhabalar
2009 407 excutive model aux açtırmak için Yardım istiyorum
|
|
kilic1923
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2019 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kilic1923
|
Hangi şehirdesiniz?
|
|
Trakonya1
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2020 Konum: Beylikdüzü/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Trakonya1
|
İstanbul beylikdüzü
|
|
kilic1923
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kilic1923
|
Aux1 i açtırarak yukarıda verdiğim linkleri takip ederek aracınızda Bluetooth üzerinden müzik dinleyebilir konuşma yapabilirsiniz.
|
|
Trakonya1
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Trakonya1
|
Servise sordum açmadıklarını söylediler
Nerede açtırabilirim
|
|
kilic1923
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kilic1923
|
Özel servisler veya psa grubuyla ilgilenen elektrikçiler açar 2dk içinde hallolacak bir şey
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |