|
menu tusu calismiyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zekai
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2016 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2016 Saat 19:19 |
Arkadaslar herkese merhaba407 kontrol paneli menu tusu calismiyor ayarlara giremiyorum bukonuda yardim ederseniz sevinirim tesekurederim
|
|
eeccaa
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Siz yazalı baya olmuş cevap gelmemiş. Acaba çözdünüz mü? Aynısı benim de başıma geldi. 2 gün önce akü kutup başını söktükten sonra oldu. Bir sorun olmasın diye 2 dk. bekleyip sökmüştüm oysa ki. Arabanın elektiriği kesmesini bekledim, öyle çıkardım. Yine de sorun oldu. Aküyü bağlayınca ayarlamak için hemen menüye bastım. İlk bir girdi. Değiştiremeden dondu kaldı. Kontağı açtım kapadım. Bir daha giremedim. İki gündür, saat, tarih yanıp sönüyor. 50 kere denedim, hiç girmedi. Radyo, CD, yol bilgisayarı hepsi normal çalışıyor. Uyarı mesajları görünüyor. Menü, Esc, Ok, Dark, Mode düğmeleri çalışmıyor. Radyo soketi desen diğer düğmeler çalışıyor. Statik elektrik falan desen iki gündür araba kullanılıyor. Düzelmez ise tekrardan kutup başını söküp takacağım. Başka bir çözüm denemesi aklıma gelmiyor.
|
|
eeccaa
2008 Peugeot 307 1.6 HDI Feline |
|
eeccaa
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Dün Radyo-CD'nin soketlerine bakmak için konsoldan çıkardım. Soketler yerinde zımba gibi duruyor. Soketleri ayırıp tozu gitsin diye üfledim tekrar taktım. Düğmeler çalıştı.
Hayır, radyo her gün kullanılıyor, sorun yoktu. Tek sokete bağlı düşmelerin aküyü iki dk. ayırıp bağlamamla bir kısımının çalışırken bir kısmının çalışmaz duruma gelmesi ilginç. Neyse ki düzeldi.
|
|
eeccaa
2008 Peugeot 307 1.6 HDI Feline |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |