|
407 hakkındaki paylaşımlarınız? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yakupf
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2012 Saat 16:17 |
---Aracımı yeni aldım sayılır.ortalama olarak 2000 devir civarı kullanıyorum.2500 lü devirlerde vites geçişlerini yapıyorum (çok fazla sürati sevmem ) sizce bu devirler uygunmu?
---Km olarak 160.000 de.servis kayıtlarında triger değişimine dair bir bilgiye rastlamadım.triger değişimi yaptırmalımıyım?
---şehir içi yol bilgisayarı değerleri 5.5 -5.6 gösterıyor.bu oranlar hakknıdaki üşünceleriniz paylaşırmısınız.
Herkese peugeot ile keyifli sürüşler. Düzenleyen yakupf - 29 Nisan 2012 Saat 16:21 |
|
muratoner
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aracın 1.6 hdi galiba.Bence en ideal kullanım şekli böyle kullanmaya devam edin.Yakıt olayına gelince en ideal kullanımda 1.6 hdi motorun verdiği değer.Trigger kayışı önemli değişmemişse mutlaka değiştirmelisin kardeşim.Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler nasip olur inşallah.
|
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Aracınızın modeli de önemli ama ortalama 120.000 ile 150.000 arası dizel araçlarda değişim öneriyorlar çok önemli bir parça değişimi çok ucuz ama değişimin ihmal edilmesi durumunda karşılaşılabilecek maddi ve manevi hasarlar çok yüksek rakamlara ulaşabiliyor ihmal etmeyin.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
kapetan
1. Vites 13 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben yarın nasipse triger ve alternatörü değiştiricem yetkili serviste.aracım 55 binde 2006 model.değişmesede olur diyordum ama araştırınca astarı yüzünden pahalıya gelen bir durum triger.o yüzden riske girme uygun bir yerde değiştir derim.ben trigere 350 tl fiyat aldım yetkili servisten.bu arada benim yol bilgisayarı sürekli 7.5 ve 8.5 lt yakıt gösteriyor.sizinki gerçekten çok iyi.acaba bu yakıtın normal olmamasının sebebi ne olabilir?bende bunu merak ediyorum.
|
|
2006 model peugeot 407 1.6 comfort
|
|
yakupf
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
triger önemli gerçekten en iyisi bi fiyatta ben alayım.yakıt konusunda yol bilgisayarı değerleri bunlar.şehir içi aracı çok üzmüyorum düşük devirlerde akışına bırakıyorum .sadece kalkışlarda az da olsa yükleniyorum buda araç ağır olduğu için kilo olarak yani.
|
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
O kadar da olsun ben hep üzüyorum o da beni üzüyor anlaşıp gidiyoruz e haliyle altımda gti var 136 hp stock hali bende 150 hp. Fiyatı sponsorlarımızdan alabilirsiniz en uygun fiyatı verirler forum üyelerine saygılar.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
yakupf
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hız felakettir boşverin.hem peugeotlar yavaş olduklarında da çekiçi.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |