|
Usb |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Abdurrahman
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Abdurrahman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2020 Saat 22:49 |
Selamün aleyküm arkadaşlar yeni kayıt oldum 2006 model 407 aldım.fena bir araccdegil .önceki aracimv2009 dizel otomatik.hundaiy sonata .özgurduk ama 407 her şey takılmıyor lsislere zenon taksam arıza lambası yakıyor.double ekran her model uymuyor.usb baglanabiliyormu.her müzik kolonları uyuyormu.uzunlara LED ampul taktirsam arıza lambası veya silecek motor yakar deniliyor.bilen varsa yardımcı olurum..ilk olarak USB İstanbul Anadolu yakasında taktıravikedegimvyer varmı.karral otocsanayi sitesinde esnafım.bizimvsanayide olmuyor
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar hocam. xenon kesinlikle ve kesinlikle taktırmayın hocam. beyine kadar sıkıntı çıkarır 407 böyle malesef. led lerde sıkıntı olacağını sanmıyorum. özellikle canbus desteği olan led ampuller kullanmanızı tavsiye ederim. double araca özel olan modellerden almanız lazım yoksa yol bilgisayarını kullanamıyorsunuz. araç ayarlarını yapamıyorsunuz malesef. hapörlere gelince hocam Ön ve arka hoparlörler gurubu 16.5 cm orijinaller. Yanlız arka hoparlör çerçevesinde koruma plastik i var. Slim mıknatıs grubuna sahip model almazsanız; koruma plastik i kesmeden montaj yapamazsınız. usb işine gelince bir kaç seçenek var hocam aracınızdaki teyp tipi önemli rd3-rd4-rd5 bir kaç seri daha var onlar pek ülkemize gelmedi araçlarda. rd3 ve rd4 modellere aux çıkışı var sadece oraya özel usb ve. özellikle cihazlar onlar takılarak usb kullanabiliyorsunuz. fiyat 500 tl civarlarında. rd5 ise orjinal usb montajı bile yapılabiliyor. tabi bu tipler ana teyp ara modellerde var açıkcası karışık bir durum. teyp arkasını görmeden kesin yorum yapmak zor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |