|
Yol bilgisayarı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
knnky80
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2020 Saat 23:54 |
Heekese merhabalar
407 2006 1.6 hdi comfort kullanıcısıyım. Aracı yeni aldım. Üzerinde android 10 multimedia mevcuttu. Kullanan arkadaşlar varsa bana bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim. Sorum yol bilgisayarına yalnızca silecek koluyla girebiliyoruz sannırım. Düğmeye tıkladığımda 3 satır halinde biri araç resmi olan 2. Si 1 ile 3. Süde 2 numarasıyla gösterilen, yakıt durumlarıyla alakalı resimler mevcut. Siz anlamışsınızdır sanırım neden bahsettiğimi. Aslında buradan sonrası için soracağım şeyler. Bu koldan yol bilgisayarının farklı ayarlama ve özellik menülerine girilebiliyor mu? Yoksa double ekran takıldığından dolayı iptal mi olmuştur, bilmiyorum. İnternette araştırdığımda hiç bir yerde bu konuyla işlenmiş ne bir video ne de bir makale bulamadım. Örneğin ekranda klima açıp kapadığımda yalnızca sürücü tarafındaki hava akış yönlerini , hızını ve sıcaklığını ayarlayaniliyorum. Yolcu ve arka klima kontrolünü ve üst satırda bulunan özellikler arası geçiş sağlayamıyorum. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Düzenleyen knnky80 - 30 Ekim 2020 Saat 23:54 |
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Normal orjinal ekran - teyp takılı iken de bu şekilde zaten. yolcu ve arka standart. şoför tarafındakileri ayarlıyorsunuz.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |