|
HARARET SORUNU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ozer46300
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2020 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozer46300
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2020 Saat 17:14 |
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar ben lütfi özer Kocaeli’den katılıyorum aranıza 2006 model 407 1.6hdi execuvite yeni aldığım aracımda hararet aniden fırlıyor tamirciyle ve İzmit çetaş servis ile görüştüğümde fan motoru,termostat,termostat müşürü ve motor kablo demetlerini işaret ettiler ve fan motorunda kısa devre problemleri olduğundan bahsettiler önerileriniz nelerdir teşekkür ederim
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fan ile ilgili olabilir. Kademelerin biri açmıyor olabilir.
Veya radyatör kısmen tıkalı olup yetmiyor olabilir.
|
|
lordglorfindel
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lordglorfindel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
merhabalar geçmiş olsun. benimde başıma geldi benzeri ve 2 kez kapak yaptırmak zorunda kaldım kısa süre arayla. sebebi fanın 2. kademesinin çalışmamasında olabilir. ayrıca yukarıda arkadaşın dediği gibi radyatör temizliği yaptırın ve kaçak olmadığından da emin olun.
Düzenleyen lordglorfindel - 12 Kasım 2020 Saat 00:18 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |