|
407 GİZLİ ÖZELLİK |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
407SEVER
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2020 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2020 Saat 20:15 |
Merhaba arkadaşlar 2006 model 407 1.6HDİ comfort paket aracım var ve bildiğiniz üzere 407 lerde çoğu özelliğin altyapısı hazır ancak fabrika ya soketi takmamış oluyor yada özelliği açmamış oluyor bende bu özellikleri açmak veya açtırmak istiyorum nasıl yapabilirim veya nerde yaptırabilirim yardımcı olurmusunuz ve ayrıca 407 hakkında sizin bildiğiniz gizli özellik varsa yazarsanız memnun olurum...
|
|
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Peugeot'lar da malesef gizli özellik diye birsey yoktur hocam, kapali olan ozellikleri de yetkili servis veya Peugeot ozel servislerinde PP2000 programiyla actirabilirsiniz.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yaklaşık 2 sene 407 kullandım. Açılabilecek özellikler aux portu ve geri vitese takıldığında ekranda görsel olarak park yardımının gözükmesi.
|
|
407SEVER
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2020 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
açılacak özellik çok aslında kadran selamlama geri vitese takıldığı zaman sağ aynanın aşağı inmesi comfort paketlerde aynanın elektrikli açılıp kapatılması tek tuşla tüm camların açılıp kapatılması gibi
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet aynanin asagi inmesi durumu olabiliyor fakat hafiza lazim onun icin. Camlar cihaz olmadan yapilabiliyor.
|
|
iso0625
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kadran selamlama icin cihazla kontrol ettigimde bir ayar bulamamistim.
|
|
timur15altun
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı timur15altun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
peugeot 407yi yeni aldım gizli özellikleri mi varmış :D
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |