|
Stop yazısı + Yağ basınç lambası+ stop olması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
lordglorfindel
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lordglorfindel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2022 Saat 23:33 |
Merhabalar. Aracım 2007 model 407. Ekim 2021de sıfır motor yapıldı ve bütün değiştirebilecek mekanik ve elektronik parçalar yenilendi(yağ pompası dahil). 5-6bin km yaptım bu zamana kadar. aracımı bugün işten dönüşte bıraktığım noktadan aldım ve 2km gibi kısa mesafe yapıp evimin sokağına girdiğim anda birden motor durdu. kırmızı stop yazısı çıkıp ardından yağdanlık işareti çıktı. pejo kılavuza baktığımda "Motor yağ basıncı uyarı
lambası" olduğu yazıyordu. sonra denedim tekrar çalışmadı. evimin sokağı olduğu için kenarı çekip öylece bıraktım. yağ seviyesi üst çizginin biraz altında. zaten kontağı açınca oil ok diyor. ama marş basınca sadece marş sesi çıkartıp motor çalışmıyor. motor durmadan önce acayip bir ses vs gelmedi. normal çalışıyordu. evimin sokağında yol çalışması var. biraz çukurlu. acaba diyorum müşürden olabilir mi? başka olabilecek durum nedir.
|
|
lordglorfindel
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lordglorfindel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
sorunu çözdük. eksantrik okuyucu sensör bozulmuş. 350 tl +150 işçilik verip değiştirdim. şimdilik sorun yok.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |