|
307 için ANGEL FAR arıyorum ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
metegorkem
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2012 Saat 18:06 |
2002 model 307'm için öncelikli tercih Junyan marka angel far arıyorum.. Siyah taban istiyorum.. Elinde olanlar satmak isteyenler forumdan mesaj atarlarsa memnun olurum..
Düzenleyen metegorkem - 14 Ekim 2012 Saat 18:07 |
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence sonar veya eagle eyes al derim şeklen daha güzel
|
|
metegorkem
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
|
impact dostum senin fotoğrafta da junyan var :) bi pişmanlıkmı söz konusu ?
ayrıca junyan'daki sarı kaşın çok hoş durduğunu düşünüyorum.. o yüzden sonar veya eagle eyes yerine junyan istiyorum..
|
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:) pişmanlık değilde ne bileyim sonar daha iyi gibi bir de halkalar sarı olsa daha iyi olur tabii(sarıları var mı bilmiyorum) junyan kaş ise daha düzgün birşey yapılmış olsa çubuk şeklinde yansa güzel olur ama çok kötü duruyor diye söktüm ledleri
|
|
metegorkem
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
|
aynen biraz kötü yanıyor kaşlar.. sadece ortadan ışık geliyor dimi ? :)
|
|
impact
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |