|
Lexia 3 Citroen/Peugeot Arıza Tespit Cihazı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hanniball35
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 20:52 |
Merhaba Arkadaşlar set halinda Lexia 3 Citroen/Peugeot Arıza Tespit Cihazı arıyorum uygun fiyata satan veya satılan yer bilen varsa yardım pls.
|
|
PEUGEOT 407 COMFORT 1,6HDI 110HP SİYAH
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende bir adet var ve satmayi dusunuyorum ama size ulastirmam su anda zor olur cunku ben Belcika'dayim. Eger bir sekilde cevremde Turkiye'ye gidecek olan bulursam size haber ederim. Tabi fiyati size uygun gelir mi gelmez mi bilmiyorum
|
|
hanniball35
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
yakın bir tarih gelişiniz olursa olabilir.ne kadar fiyat düşünüyorsunuz bide
|
|
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben benimkini Ingiltere'den almistim. Birkac yedek parca ile birlikte aldigimdan dolayi tam olarak ne kadar odedigimi hatirlamiyorum. Aslinda bu gibi seyler Turkiye'de daha ucuz bulunabiliyor. Biraz once sahibindende baktim, 600'e de var 499 a da. Yalniz 499'daki biraz daha farkli sanki. 600'lukte ve benimkinde de ekstra bir iki kablo ve cd'ler daha var sanirim. Benimki daha cok suna benziyor: Tabi benimkinde birde sinirsiz 7/24 musteri hizmetleri destek hatti var Size acele mi lazim bu cihaz? |
|
hanniball35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
hocam yanlıs anlamanızı istemem sonucta kendi malınız ben sitelerde 315 tl ye kadar gördümde tabi kalite illaki fark eder.Cok acele değilde ama 2hafta gibi beklenebilir.Sizin fiyatınız nedir:)
|
|
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanlis kesinlikle anlamam. Dedigim gibi Turkiye'de bu tarz seyler daha uygun fiyata bulunabiliyor. Fiyati bir kenara koyalim, 2 hafta icinde benim size onu ulastirmam imkansiz gozukuyor |
|
hanniball35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
peki teşekkür ederim. :)
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |