|
207 ÖN ARKA CAM RÜZGARLIĞI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ufuk_usta
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ufuk_usta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2012 Saat 12:23 |
207 ARACIM İÇİN CİVİC MODELİ YADA DAHA FARKLI ŞEKİLLERDE ÖN ARKA CAM RÜZGARLIĞI ARIYORUM ESKİŞEHİR'DE HİÇ BİRYERDE BULAMADIM ELİNDE OLAN VARSA LÜTFEN BANA ULAŞIN. AYLARDIR BU PARÇAYI ARIYORUM. 0544 837 62 36 BENİM NUMARAM ELİNDE OLAN YADA SATILAN YER BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN BANA ULAŞSIN
Düzenleyen ufuk_usta - 16 Şubat 2012 Saat 12:25 |
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
kardeşim internetten bul sipariş et eskişehirde taktırırsın
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
ufuk_usta
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ufuk_usta
|
Kardeşim internette bile bulamadım ön arka cam rüzgarlığını
|
|
___KxL___
1. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
|
Civic modeli dediğin bu olsa gerek model adı mugen diye geçiyor.Çok hoş duruyo araçlarda. http://www.hepsiburada.com/Liste/peugeot-207-mugen-tipi-onarka-set-cam-ruzgarligi/productDetails.aspx?productId=otelf14749&categoryId=20036714Bu da başka bir model cam rüzgarlığı. internetten sipariş edebilirsin adrese direk teslimat yapıylar zaten.Montajı çok kolay.Rüzgarlıklar birebir araca uygun olduğu için fazla zorlanmıyosun.Çift taraflı bandın şeridini kaldırıp kendinde rahatlıkla yapabilirsin.
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
ufuk_usta
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ufuk_usta
|
çok teşekkür ederim tam aradığım model
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende gittigidiyordan aldım gerçekten güzel parça yanlız montajda dikkat et çift taraflı bant yapıştımı bırakmıyor montajını yapmadan önce iyice temizle yağ kir toz kalmasın birde alkol ve su karışımı hazırla (rakı değil ) montaj yapacağın yeri güzelce sil ve yapıştır sağlam olması açısından
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mügeni tavsiye ederim ztech çok basit ve sade duruyor
|
|
ufuk_usta
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ufuk_usta
|
bugün mugen şiparişini verdim hemen montaj işini kendim rahatlıkla yaparım evelallah elimden az biraz iş geliyor. gelip taktıktan sonra resimlerini yükleyeceğim. tahminimce araçta siyah olduğu için çok şık duracak
|
|
djchaos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hadi hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |