|
bilgi ekranı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ozaannn
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2012 Saat 17:36 |
Slm arkadaşlar 2000 model xt kullanıyorum 206 bilgi ekranı iki satır galiba net bi bilgiye sahip değilim tarih saat ve derce gösteriyor sadece bozuldu geçenlerde cizgiler olustu üstünde yıkamacılar sağolsun neyse yenisini arıyorum ama ararken bu yol bilgisayarı gibi olanlar var benzinle ne kadar gidecegini yazanlar falan onlardan alsam uyum saglarmı geçenlerde bi yazı gördüm burda ama anlayamadım com2000 flana diyorlardı bilgi sahibi arkadaslardan rica etsem benide bilgilendirseler
|
|
ozaann
|
|
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uyum sağlamaz.2003 altına uymaz. elektronik altyapı 2002 sonundan itibaren değişti çünkü.
siz 4 ampullü ekran alacaksınız. yol bilgisayarı olmaz sizin araca.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
ozaannn
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anladım teşekkürler yani beyin faln değişmesi lazım anladıım kadarıyla hız sbitleyici düşünüyordum oda olmaz sanırım
|
|
ozaann
|
|
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
malesef hız sabitleyicide olmaz.genelde şehiriçi kullanıyorsan zaten kullanılmıyor.bende var şehiriçinde bi halta yaramıyor :)
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
ozaannn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hala bulamadım ekran :(
|
|
ozaann
|
|
blackordark01
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: MERSİN/ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blackordark01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
benim 2008 den çıkan da seninkine uymuyor degil mi?
|
|
1.4 HDI FEVER ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |