|
Sunroof hk |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Unlucky
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: B.evler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2013 Saat 01:14 |
Merhaba siteye yeni üye oldum arkadaslar sizler daha iyi bilirsiniz diye sizlerinde fikrini almak istiyorum bir peugeot sahipleri ve binicileri olarak
Bendede 2000 model 1.6 xs var yalnız gecen gece üzülerek soylüyorumki sunroof camını calmışlar ve cok kotu duruyo acaba bu sunroof camını nereden temin edebilirim?ucretı ne kadar bilen birileri varsa ne olur yardımcı olsun. |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sunroof camımı ? yoksa sunroof rüzgarlığımı ? Eğer camı ise 500-600 TL civarı bir maliyeti var camın.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Unlucky
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: B.evler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sunroof camı caldı serefsızler peki nerde takıyolar bilgin varmı yada nerden temin edecegim
|
|
KenBlockJR
3. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim bahsettığım cam orjınal değil zannedersem denk gelmıştı bır defasında oyuzden yazdım ama orjınal ararmısınız orasınıda bılmem malum fıyat ıkı katı oluyor google '206 Sunroof camı sahibinden ' yazarsanız bır kaç seçenek var bakın ordan ışınıze yarar belki camı satan mutlaka montajınıda yapıyordur... |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |