|
106 koltuk döşeme takası.... |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2013 Saat 13:04 |
|
Koltuklarım kumaş bana deri koltukla takas istediler sizce mantıklı mı ???
Bende değil sigara yanığı arabamda sigara kokusu bile yok ama derilerde işlem yapılması gerekiyormuş sanırım sizin düşünceniz nedir??? Birde yazın ve kışın bu deri koltukların (+) ve (-) nelerdir ??? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam deri koltuk iyi hoş da ne bileyim yazın çok sıcak oluyor oturunca adam yapışıyor..
|
||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bende onu düşünüyorum yazın yapış yapış terletir kışın adamın kı.. donar ama görüntü de manyak duruyor deri koltuk..
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
byx
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
1,2 sene 3,4 araç kullandım deri koltuklu aynen öyle dostum,deri görünüşte çok iyi ama yazın fena sıcak kışları ise buz gibi oluyor. |
||
106 xr 99 mod.1.4 75 bg gümüş gri
|
||
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Deri döşeme varsa klima şart o zaman ancak o kurtarabilir anlaşılan
|
||
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
||
outlaw
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bende klima var belki öyle kurtarırım diye düşünüyorum ama eski arabam giliyor aklıma onda deri koltuk vardı ama sadece arabada ben yokken deriydi sürerken kıro diye tabir ettiğimiz arkadaşlar gibi yaz-kış koltuğa örtü serip kullanıyordum...
|
||
SHQIPTAR
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hiç bulaşma kardeşim klima felan oturan yerlerine kar etmez :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam klimayı geçtim.. öğlen gidiyorsun arabaya bi oturuyorsun hop anında popoyu havaya kaldırıyosun ardından hafif bi sövüyorsun.. sonra klima çalışsa n'olur?
|
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
outlaw
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
SHQIPTAR
||
altantezcan
1. Vites 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Kardeşim benim aracımın koltukları deri tamam evet görüntü süper ama şöyle bir şey var benim aracımda kışın kı.. donmaması için koltuklarda ısıtma var yazın pişmemen için koltukların soğutması var sen deri yaptırınca bunlarda olcak mı en azından kışın koltuk ısıtması olacak mı o önemli bırak koltuğu ben kışın direksiyonu tutamıyorum buz gibi oluyor.Ayrıca derinin bakımı zordur en ufak çizikte tek bir sigara yanığında o güzel görüntü kaybolur.Benim tavsiyem aracının orjinalini bozma zaten ilerde çok sıcak oluyor çok soğuk oluyor ya da deri kokuyor diye kılıf alacaksın :)
|
||
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
||
arachnid
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hiç değiştirme . yapılan yorumların hepsine katılıyorum.
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |