|
16'' 206 cc jant |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
suatyildiz
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı suatyildiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2013 Saat 11:12 |
Merhaba. Çok kollu 16'' 206 cc jant arıyorum ( 206 jant kataloğunda Driving 16'' ) olarak geçiyor.
Takasta olabilir. Elimde 17'' 5 kollu jant var 2 lastik yeni toplamda 6 adet lastiğimde mevcuttur.
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
resim eklerseniz ya da link daha sağlıklı olur. görsel önemli.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
suatyildiz
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı suatyildiz
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
sizin kendi elinizde bulunan jantların da resimlerini ekleyin..Belki alıcısı çıkabilir ;)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
suatyildiz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı suatyildiz
|
emre_akdag
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
jantlar çok iyimiş hemşo :) bak Salih abi takas düşünüyor du ama bilmem size uyar mı? 307bursa :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
suatyildiz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı suatyildiz
|
replika 2. el rc jantları denk gelirse lastikleri vermek mantıksız gelıyor. Ama 16 - 15 felan denk gelırse lastıklerıde vermek ıstıyorum lastıklerı yenı taktık orhangaziye git gel yaptım sadece 100 km felan yaptım 2 tanede arkada var ıdare eder 2 tanede kulanmadıgım lastık var 205 40 17 6 tane
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |