|
Spolier (Alıcı) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2013 Saat 23:27 |
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
silikonla montajını yapabilirsin
spolier olayına gelince ya fiberciden yaptırıcan yada iyi bir araştırma yapıcan.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
forumda satan varmı bilmiyorum ama nette istemediğin kadar var. gg ve sahibinden e bi bak istersen..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
Ss307
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mart 2013 Konum: yok Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen bu spoiler dan kendı aracıma takmayı dusunyorum acaba nasıl olur ? araç 307 forumda fotograflar mewcut bı fıkır alablırmıyım
|
|
rockwaryumm
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Fifty tuning in 206 için güzel bi spoileri vardı tavsiye ederim nette ararsan bulursun fifty tuning 206 spoiler yazarsan 90 lira fiyatı var hatta buda linki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-spoiler-fifty-tuning-81549587/detay/ |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar teşekkurler nette araştırma yaptım burayada belkı sıkılıp uygun fıyata satan elınde fazla olan varsa ve montaj ıçın ıçın konu açmıştım montajı tahmın ettığım gıbı söyledınız kendım yaparım aracımın rengıne boyalı en uygun rc spolier 110 TL ye buldum alıcam ınşallah .
307 İçinde bu tarz spolier güzel gidiyor bence tavsiye ederim http://urun.gittigidiyor.com/garaj/peugeot-307-spoiler-46577870 |
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Hocam spoileri almadn dikkat edin. Servis dışıdna satılan spoilerlerin bir çoğu eğiktir. Fiber madde olduğu için kolay kolay düzelmez. Ayrıca boya tonu ve kalitesi de önemli. Düzgünce astar çekilip 3 kat boyanmazsa iki mevsim sonra genleşme ve büzüşmeden dolayı çıtır çıtır soyulur.
Spoilere kesinlikle ama kesinlikle çivi vida v.s kullandırtmayın. Spoilerin yapışacak kısımlarına kenar tarafına ince çift taralı bant çekip arasına siyah silikon sıkarlar. 2 gün yağmur su ve darbe görmezse bir daha kesinlikle sökemezsiniz. Kendi aracımda var. Bu kriterleri çok araştırıp aldım. Ankarad aki en ünlü fiberciye gittim adını vermeyim reklam olur. Ellerinde hazır varmış 5 dk dda taktılar. Çok harika oldu 1 sene ye yakındır duruyor ne bir soya sorunu ne de bir açıklık bozukluk var. 130tl ye 5 taksit almıştım. |
|
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
206 Rc spoylerden elimde var. Fiyatı 100 TL
Sıfırdır. Boyasızdır. Kargo ile yollayabilirim. |
|
samet206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam tavsiyeleriniz için sağolun gerçekten araştırmaktayım araştırmalarıma sızın fıkırlerınızı ekleyerek devam edıcem tecrubenız var şu yağmurlar kesılsın öyle montaj yapıcam bende alsam bıle spolierı. malum cilaladık aracı çamur yağdı sıldık yıne yağdı olsun allahtandır ama acele etmemek gerek sağlam olsun ıstıyorum.Ben bır servıse gıdıpte sorayım bakalım onlar nasıl fıyat çekcek araştırmaktayım şuan ıçın :) |
|
|
samet206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Düşünürsem sıze mesaj atarım teşekkurler urununuzde satılmazsa alabılırım yanlız fıyat fazla geldı urununuzun kalıtesını bılmıyorum haksızlık etmek ıstemem ama boyasıda var malum 150 yi bulur belkıde geçer bıle bu fiyattan alırsam kargoda var ama yınede duzgun olması daha önemlı benım ıçın özel mesaj atıcam sıze saygılar... |
|
|
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
boya sorun değil bende yaptırır yollarım size. ama renk tonları tutmaz. boyacının renk tonuna göre boya yapması lazım.
|
|
samet206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
karbon parlak folyo kaplatsam boyayla uğraşmasam hem ayrı bı hava hem guzel bır goruntu sağlaabılırmıyım dezavantajı olurmu |
|
|
serkan719
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
walla o göz zevki. Ama diğer kaplamalarda siyah ise olabilir.
|
|
samet206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
serkan çok teşekkurler yardımın ıçın yınede ılgılendın spolierı ayarladım alışverış yapamadık senınle ama kısmet değilmiş :) 60 TL ye aldım çıkmacıdan servıse goturdum aracımı sanayıde 2 saat beklerken napayım derken denk geldı sordum adam bıanda var dedı çıkardı ınceledım hoşuma gıttı aracım fumeye yakın parlak karbon kaplama yapıcam ve montajlıcam resım atarım arkadaşlar usulden bır montaj yapıcam eğer ıçıme sınmezse sokupp boyatıcam herkese ılgısı ıçın çok teşekkurler :)
|
|
|
serkan719
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
estafurullah bende çok aradım çıkmada bulamadım düzgün bişey sıfır aldım o yüzden.
sevindim senin adına. güle güle kullan. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |