|
D2S - D1S Xenon Kit Arıyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fexzi
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2013 Saat 15:02 |
Elinde uygun fiyata olan çıkma-temiz kullanılmış uygun fiyata D2S - D1S xenon kiti arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Proje : angel ve mercek yapımı olacaktır.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
fexzi
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ergin abiyle gerekli paslaşmalarımızı yaptık abi :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Selam fevzi
D2S artık ömrünü tamamladı , zaten 2006 dan beri de çıkmıyor sanırım. Alacağın D2S set hem demode hem de ömrü bitik olacaktır. D1S zaten yeni teknoloji hem de ikinci elleri de temiz bulunabilir. Birde D3S var , bunlarda doğaya zarar vermiyor diye geçiyor. Bulabiliyorsan bunlardan al, sanırım 2010 lardan itibaren çıktı. Far konusuna gelirsek kesinlikle yan sanayi far alma. Az temiz olsun orjinal far al. Ben sıfır tyc marka far aldım fakat içindeki merceği taşıyamıyordu , bozuk yollarda az da olsa sallanıyordu mercek. |
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki benım araçta ds2 var bunu ds1e veya ds3e cevırebılırmıyız.. öğrenmek acısından fazla malıyetlı olmazsa ds3 yapmak ısterım.. |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Malesef çeviremezsiniz. Soketleri farklıdır. Mesela H4 kullanan bir fara H7 takmak gibi..
Belki çevirici soket takılarak ampül bir şekilde uydurulabilir ama balastların da değişmesi gerekli. D2S xenon eski nesildir , ateşlendiğinde ampül 2-3 saniyede doyuma ulaşır. Bu tip xenonların ateşliyicisi balast içindedir. Dolayısı ile balastlar büyük , ampül kıçları ise ufaktır. Bu ampüller ile bi xenon etkili olmadığından uzunlar ayrıca halogen ampüller ile desteklenmiştir. Zaten yapıları gereği de d2s lerin , çok sık ateşlendiğinde ( yakıp söndürmek ) ciddi manada ömürleri azalır. D1s ya da d3s ler yeni nesildir. Ateşliyicileri ampül üzerinde olduğundan ampül kıçları büyük balastları ise ufaktır. Bu ampüller çok kısa sürede doyuma ulaşır ve tek başlarına yani halogen ampüle gerek duyulmadan uzun ya da selektör görevi de görür. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |