|
206 El Tutamakları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2013 Saat 23:12 |
Roland Garros aracım için bej rengi el tutamağı arıyorum. İki ucundaki plastik aksamdan 4 adet gerekli. Elinde olan varsa irtibata geçelim.
Düzenleyen rolandgarros - 01 Haziran 2013 Saat 18:38 |
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende yana yakına kendi aracıma arıyorum şuanda, bulabildiniz mi ?
bulabildiyseniz nerden ?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
yetkili servise gittiğimde o aksamlar için 21 tl ücreti olduğunu söylediler. üstelik arabamın rengine uyanını bulamadım o nedenle almadım henüz |
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet bende aynı fiyatı aldım. ama şuanda buldum sayılır çıkma, sende görmüşsün zaten konuda, inşallah sanada bulur tigerland arkadaş, vardır illa ist de yahu :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
rolandgarros
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
daha önce buldum çıkma ama kirliydi epey bi bir de komplesini satıyorlar nasıl çıkmacıysa bunlar servisten farkları yok
|
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
4 tane mi lazım sanada o kadar çıkmaya bilir :)) zaten 1 tanesini aziz alıcak 3 kalıyor geriye :D
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
rolandgarros
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
sağ ve sol taraftaki tüm plastik aksamlar uçmuş aracı aldığımda öyleydiler. o nedenle 4 adet lazım bej rengi. 3 varsa 3 tane de alabilirim. çıplak durmalarından iyidir |
|
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 1 tane değil 2 tane alıcam :D sağ sol :D 1 derken 1 çiftmi dedin yoksa :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
rolandgarros
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
şu zımbırtılardan bahsediyorum yanlış anlaşılmasın 1 tutamakta 2 adet mevcut.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |