|
307 coilover |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Gargi
1. Vites 31 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2013 Saat 00:42 |
Arkadaşlar merhaba başlıktanda anlaşılacağı üzere 307 model aracım için coilover arıyorum sıfırda olur ikinci elde. Uygun bir zaman diliminde İstanbul' a gelip satın alabilir, montajını yaptırabilirim. Beni bu ürünü temin edebileceğim yerlere yönlendirebilecek bilgi sahibi arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum. Herkese keyifli forumlar.
|
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşim devam bişeyler yapmaya.. :) senin güncel fotoları da göremedik sanırım
|
|
Gargi
1. Vites 31 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sorma Emrah kardeşim şu sıralar çok yoğun çalışıyoruz güncel foroğraflar bikenara dursun aracımı gördüğüm bile yok :) eibach 5 cm yaylar güzel oldu fakat gözümü kesmemeye başladı coil işine gireceğiz belli ki araştırma yapıyorum kulağın delik olsun seninde :)
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İstanbul ve çorluda kişilerin yaptığını duydum ama çok sağlıklı değil diyorlar. Sipariş üzerine yapıldığı ve fabrikasyon olmadığı için sorun çıkarsa biz burdayız garantisi var. Riske değer mi bilmiyorum.
Fabrikasyon ürünlerde pek bulunmuyor yurt dışından getirtme imkanınız varsa onu bir deneyin. Ben bu yaz olmasa da seneye auris için TRD nin coil setini getirtcem. Ne aklım bir yerde kalır ne de ciddi bir konfor kaybı yaşarım. |
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bizim burda var bu işi yapan bir kaç arkadaşım yaptırdı memnunlar..
|
|
Gargi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güncel arkadaşlar, hala coilover arıyorum :)Forumda tatechnix marka kullanan varsa eğer birkaç yorum ile beni bilgilendirmesini rica edeceğim.
|
|
reality59
3. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam ben kullandim çok memnun kaldım sonra sattım. Şuan orjinal kullanıyorum tavsiyem air yaptirmaniz keşke air yaptirsaydim dedirtiyor |
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
Gargi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sizin coilleri almak istiyordum aslinda,kismet olmadi aramizda 35 km mesafe vardi oysa ki :) yurt disindan getirecek olan kisilerle irtibata gectim kendileri dip basabilirsiniz yahut leylek gibi kaldirabilirsiniz, oyle 8-10 cmlik bir sinirlama olmadigini soylediler(sizinde kullandiginiz marka icin). Oysa ayni marka icin nette yaptigim arastirmada 2-7 cm arasi indirilip kaldirilabilir bilgisi yer aliyor. Kafami asil kurcalayan kisim bu. Siz coilleri nerden almistiniz ve boyle bir sinirlama var miydi?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |