|
106 Quik Orjinal Hava Filtresi Apartaları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yucelmete
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yucelmete
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2014 Saat 17:49 |
Evet arkadaşlar bugün polis tarafından çevrildiğimde Açık hava filtreme laf ettiler :) Yasakmış öyle diyorlar. Orjinal olanı lazım elinde olup kullanmayan varsa Alabilirim :) Bilginize :)
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
birader seni cok üzmüsler ya, gecmis olsun. yay icin karısmıslar yazmıssın diger konuda, bence karısmamalı hadi diyelimki karıstı, hava filtresine karısamaz. hava filtresine karısan kisi, yag filtresine de karısmalı, kullandıgın motor yagına da..
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
yucelmete
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yucelmete
|
Üzmek ne kelime :( Bağlıcaklardı da temiz yüzlüymüşüm ondan 80 lira yazdı yolladı :) Hava filtresi 4 bin devirden sonra bağırıyo ondan yazdı :))
|
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam oyke bi haklari yok bea sirf serefsizlik...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
yucelmete
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yucelmete
|
Hakları yok diyosun tamam sanada hak veriyorum ama şimdi polis çevirmiş itiraz etsem diklensem yapmadığı kalmaz buna eminim
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sana çok dandık anlayışsız bırı denk gelmış bence geçmış olsun demekten başka bişey bulamadım ıtıraz etmemenız sızın açınızdan en ıyısı en azından memurun yuzune o anda daha sonradan yapılması gereken bısey varsa arayabılırsınız hakkınızı orası ayrı...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
yucelmete
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yucelmete
|
Şikayet etmedim yoksa bağlayın dediler zaten :) Üstümde düzgün bi gömlek vardı efendi gördülerde saldılar yoksa açık hava filtresinden 172 + Spor helezondan 80 giydirip bağlayacaktı :) ama adamları görmeliydiniz 5-6 motorlu polis dört yol ağızında hangi tarafta yere yakın bi araba görseler gel gel gel yapıyolar ki motor'ları size söylemiyorum:)
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eksoz nasıl sesden dolayı yasaksa hava filtresinede aynı maddeden ceza yazıyorlar araç üzerinde orjinal olmayan ve çevreye zarar veren herşey yasaktır malesef yazıyorlar benım arabamda da silencerli eksoz var ama daha hiç yakalanmadım yakalansam bende ceza yiyecem kesin
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
yucelmete
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yucelmete
|
Orası öyle tabi :) yakalanmadan çıkar bence 172 lira az değil :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |