|
307 xt kararan iç dikiz ayna arıyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
formulaone
1. Vites 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2010 Saat 02:44 |
kararan ıc dıkız ayna arıyorum yardımcı olabılecek varsa sevınırım tesekkurler
|
|
formulaone
1. Vites 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
kımse bılmıyormu acaba yada konu sanırım dıkkatını cekmedı kımsenın yada cok yogun arkadaslarım herkese sımdıden tesekkurler
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sen arabayı pertten topladın sanırsam sürekli parça arıyorsun. Sponsorumuz Oto Efe ye üst taraftaki iletişim bilgilerinden ulaş yardımcı olurlar.
|
|
formulaone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
hayır pertten falan toplamadım neden boyle bır dusunceye dustugunu anlamıs degılım sadece 2 parca yazdım bensuana kadar buraya senın bu konuda boyle dusunmen ıcın yeterlıyse bılemıyorum arkadasım yınede yorumun ıcın tesekkurler
|
|
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
elimde var ilgilenirsen.sıfır kararan ayna
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
levocero
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba
Ben de 308 kullanıcısıyım. Sanırım dikiz aynaları aynıdır. Fiyat bilgisini mail adresime göndermenizi rica ederim. |
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
Arkadaş pertden topladın derken espri yaptı sanırsam darılmamak lazım . Hoşgörü en büyük erdemdir.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |