|
Benzin Pompası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
syz33
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2014 Saat 16:20 |
2003 model 307 Premium var 1,6. Daha önce benzin pompasında sorun olmuştu yenisi almak yerine sadece içindeki motorunu değiştirmiştim şu an tekrar sorun çıktı. Uğraşsam kendim söküp yaparım elinde çalışır durumda komple benzin pompası olan veya sadece motor olabilir bana vermek istediği fiyat ile birlikte yazabilir mi. Daha farklı çözümü olan arkadaş varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
|
|
syz33
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güncel
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hiç uğraşma uygun fiyatlı yerlisini al karsan üretimi olması lazım 0216 631 10 80 numaralı telefondan ulaşıp sorabilirsin
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |