|
206 - Arka koltık başlığı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
abrahambauer
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı abrahambauer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2014 Saat 21:53 |
Arkadaşlar 206 arka koltuk başlığı arıyorum, satan varmıdır ? Yada bulabileceğim bir yer ?
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çıkma olarak bulabilirsiniz yada serviste ama fiyatları oldukça pahalıdır ve çıkma olarak bulsanız bile kendi döşeme renginize kaplatmanız gerek.Geçen senelerden aklımda kaldığı kadarıyla arka koltuk başları 3lü olarak 200-250 TL gibi rakamlara satılıyor daha uygununuda bulmak mumkun tabı ancak arka koltukta başların yerlerı varsa duşunun delik yerleri yoksa düşünmeyin bile...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
abrahambauer
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı abrahambauer
|
Koltuk üzerinde yerleri var evet, bulabilirsem alacağım.
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ozaman araştırın yakışacaktır faydası ve görsel olarak katkısı büyük ayrıca konforu simgeliyor bir yandanda inşallah denk getirirsiniz.
Düzenleyen samet206 - 06 Ağustos 2014 Saat 22:13 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
3 tanesi 150tl ye aldim sifir, renkleri farkliydi kaplattim 35tl. Pabuclarini aldim koltuga 35de onlar 220tl ye maal oluyor.
|
|
abrahambauer
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı abrahambauer
|
Ankara 'da satan varmı bildiğiniz ? Yoksa denk getiripmi aldınız ? Sıfır o fiyata mümkün değil gibi, sahibinden.com 'da buldum 160 TL istiyor bir satıcı, 2.el. Tavsiye edermisiniz ? Alıp kaplattırsam zaten sıfır gibi olacak. Araç işinde çok yeniyim, bu koltuk başlığı işini halletmek istiyorum, annem arabaya bindiğinde rahat etsin yeter. Artık cebimden nekadar çıkarsa çıksın.
|
|
2012 - 308 1.6HDi Active
2006 - 206 1.4HDi X-Design |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Ankara sasmazda sifir aldim. Pejo parcasi alirken sifir fiyatini bir sorun. Ben cikmacilarda kapi kolu plastigine 20tl isteyen girdum serviste sifiri 7tlmis
|
|
Sercan Mungan
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
|
Ben de düşünmüyor degilim aslında nelerinden çalıyorlar araçların gercekten hayret verici bir durum.
|
|
Leon206
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selam, eski pejo dan kalma mevcut bende. siyah renk .. 200 tl. Düşünürseniz mesaj atın.
|
|
206+bülent
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
bende ali kardeşimin sayesinde almıştım
üçünü 150 ye almıştım galiba ama kaplatma dım
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |