|
Paket Ses Sistemi Nasıl ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2013 Saat 22:22 |
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-paket-sistem-jbl-xetec-ful-set-kablo-takimi-hediye-kapinda-ode-sok-kampanya-130319533/detay
S.a bir arkadaşım alıcakmış bıraz araştırsana dedı bana nasıl bısey bu set bende araştırdım urunler orjınalse sorun yok guzel fıyat guzel set dıyorlar ancak resımde 8GA kablo 4GA verıcem dıyor herkes 8GA yı tercıh etmenız lazım dedı sızce nasıl arkadaşlar bu set alınırmı bu paraya ne dersınız ? |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sete diyecek bişi yok fp için toplanmış .
100tl değerindeki 4ga yı çok merak ettim. Telin içindeki bakır oranı nedir ? Telin toplu çağı ne kadar dış koruma katmanı kaç kat hangi sıcaklığa kadar dayanıklı? Sigorta kaç amper? 4 ga 8 ga kafanızı karıştırmasın esas olan orjinal marka ve iç tel kalitesi. Kalitesiz bir 4 ga alana kadar aynnı paraya daha kaliteli bir 8 ga almayı tercih ederim. |
|
samet206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Okadar geniş bir bılgım yok ancak resımdekı 8GA lık kablo takımının dışarda satış fiyatı aşağıdakı lınkte 45 TL dir .100 TL değil yanı oraya bende takıldım 100 TL değerinde diyor ama .Kesın konuşulması lazım bu konunun kablo önemlı yabana atılcak bışey değil. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kablo-aksesuar-jameson-8g-kablo-seti-129364355/detay |
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Piyasada çok fazla kablo seti var. Hepsinin bir güç seviyesi var. 20tllik bir set ufak bir amfi ve bassı kaldırabilir ama siz sistemi büyüttükçe akım da artacak bu akımı karşılayabilecek bir kablo olması şart. Başıma geldiği için çok titiz davranıyor ve sürekli uyarıyorum. Bir işe kalkışırken heleki bu aracın elektrik donanımını etkileyecekse olabildiğince cömert ve düzgün çalışılması lazım. ğerki bu parçaları alacak olursanız kötünün iyisi bir 8ga bile işinizi görür . İleride ben amfiyi dğeiştiri bası güçlendiririm dediğinizde ise bu kablo ihtiyacınız karşılamaz büyütmeniz gerekir. Sırf bu düşünce il 2 ga kablo seti aldım. Aldığım kablo önceden kullandığım 8galık kablonun yaklaşık 3 katı büyüklükte. |
|
samet206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sistem büyütmek gibi bir durum yok ama arabanın elektrık tesısatını korumak çok onemlı ış görücek bir kablo takımıysa sorun yok bizim aldığımız seti kaldırsın tesisata zararı olmasın yeterli şimdilik fazla bir professıonellık beklemıyoruz zaten 300 TL ye set alıyoruz.Bütün parçaları tek tek topladık 400 TL yapıyor 100 TL kar edioruz dedığım gıbı ış görcekse yaptığımız kar ıçın değer ama görmıcekse gerek yok bakalım alıncak heralde kötü bişey diyen olmadı şuana kadar .
|
|
|
onder16
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba,
sistemi aldınız mı ? memnun musunuz?
|
|
Ya Hayır Söyle Ya Sus...
|
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
adam satmak için 100 lira değerinde diyicek tabi o fiyata satılan şeyde prof ses beklenmez elbette :) ama çıtırdan tıngırdatır gibi gelior bana :) bufer amfi birde kabin iş görür...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
samet206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Seti aldık biz zamanında anfi iş yapmadı anfi sorun çıkardı diğer urunlerde bır sorun yok bızde anfiyi değiştirdik yapıcak bişey yoktu malesef.yanlız bu satıcıdan almadık ama urunlerın tumunu aynı marka topladık.satıcı veya başka bırşey ıçın konusmuyorum urunlerin kalıtesı uzerınden konuşuyorum.Anfi ve ana ünitede ucuza kaçmayın derım bunlar sağlam olduğu surece diğerleri bir şekilde iş yapıyor yapmasada değişim basit ama bunlar kalitesiz ise diğer parçalar istediği kadar güzel olsun işe yaramıyor.
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |