|
araç içi mini buzdolabı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
narkotik71
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı narkotik71
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2010 Saat 20:19 |
arkadaşlar,merhabalar araç içi mini buzdolabı arıyorum.int.ten araştırdım işe yararlılığı konusunda pek fikir sahibi olamadım .kullanan varmı,marka önerebilirmisiniz teşekkürler.
|
|
badcombatant
1. Vites 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Öncelikle konuyu yeni gördüm ama belki bi faydası olur
İşim gereği karınca kararınca cevap vermeye çalışıyım Verimli olarak kullanabileceğin 2 çeşit araç tipi soğutucular var biri peltierli soğutucu diğeri dc soğutucu kompresör kullanan sıcaklık değerini hassas bi şekilde ayarlıyabileceğin kullanışlı bi araç buzdolabı çeşitli ebatları mevcut ikisininde Peltierli olanlar 60 - 180 arası değişir yaklaşık olarak 7 - 9 amperlik bi akım çeker fakat verimi düşüktür iç hacmide biraz küçüktür, diğeri dc soğutucu kompresör kullanan kullanışlı ve verimlidir aşırı amper çekmez iç hacimleri peltierli soğutuculara bakarak büyüktür fiyatlarıda 260 - 390 tl ye kadar olduğunu biliyorum tercih kullanma amacına göre seçimini yap |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |