|
corsa b gsi için angel ve yay |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Magina
1. Vites 02 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2010 Saat 21:28 |
arkadaslar corsa gsi ıma angel arıyorum 0 ları pahalı cıkma bulursam tercih ederim.birde aracımı yere basmak istiyorum ne almam lazım?
|
|
Magina
1. Vites 02 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
birde cam filmi cektirmek istiyorum ankarada nerde cektirebilirim öyle 200 liraya flan cektrmek istemiyorum 50-100 lira arası kaliteli ceken bir yer varmı?simdiden tesrekkür ederim
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sponsorumuz daytona tuning e yay fiyatı sor bi istersen , cam filmindede llumar istersen uygun fiyata yaptırtabilirim ama düşündüğün fiyatlardan yüksek olucak tabiki
|
|
Magina
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ne kadar olcak hocam peki. birde önceligim angel cıkma bulamazmıyım
|
|
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yahu neden takinti var bu "angel eyes" isine ? Arabasinda olmayani cennete almiyorlar mi yoksa Bi sürü para ve gercekten kötü aydinlatma. Elin Cinlisini ( China ) zengin etmekten baska faydasi da yok |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |