|
206 için kararan dikiz aynası arıyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tankur
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2010 Saat 12:54 |
Herkeze merhaba,
206 ım için kararan dikiz aynası arıyorum... yardımlarınız ve verilen bilgiler için şimididen tşkler..... |
|
Tanju KURŞUNLU
Maltepe Peugeot 206 Feline 1.4 HDİ |
|
tankur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Daha detaylı arayabilmek için şöyle bir bilgiye ihtiyacım var.
http://www.sahibinden.com/peugeot_kararan_dikiz_aynasi_-29WQQaXQQ21217121WQQpXQQdisplayitem bu ayna hangi tip peugeot larda var bötlelikle bulmam daha kolay olacak sanırım.... yardımlarınız için teşekkürler.... |
|
Tanju KURŞUNLU
|
t@lip
2. Vites 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşim, bildiğim kadarıyla dikiz aynaları 2 sınıf; ilkinde aynanın altında bir mandal var mandalı indirdiğinde kararıyor, arkadan gelen aracı mat görüyorsun. İkinci sınıfta ise linkini yazdığın aynalar var, aynı işlevi alt kısmında bulunan düğmeye başarak yapıyorsun. Benim bildiğim bu. Linkini verdiğin elektrikli modeli ben kullanmadım ancak arabamın kullanma klavuzunda gördüm. Karartmak için manuelde mandalı indirin, elektriklide bilmem ne düğmesine basın yazıyordu. Sonuç olarak, senin araçta bulunan dikiz aynasıyla işlevi tamamen aynı ise bu kadar parayı vermeye değmez bence. Satın almadan önce bu durumu bir araştır derim. Bu aynaya sahip aracı olan arkadaşlar mesajını görünce ayna işlevini daha detaylı anlatacaktır.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim aracımda bulunuyor karartmalı ayna aracım 2004 307 xt bence çok faydalı konfor açısından ufak bi ayrıntı ama gece yoğun bi trafikte ne kadar faydalı olduğunu anlarsınız. ayrıca geri vitse taktığınızda aynayı tekrar otomatik aydınlatmasıda çok hoş ben şahsen tavsiye ederim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gece goruslu dıkız aynası .. parcacılardan temın edebılırsın
|
|
tankur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba,
Cevap yazan herkese çok ama çok tşkler, Bundan önce kullandığım araçlarımın tamamında bu özelliğe sahip ayna kullnadım. Hem teknolojisini biliyorum hemde rahatlığınını. İşte bu rahatlık neden Peugeot 206'ımda olmasın deyip başladım onu aramaya, Umarım bulurum........ |
|
Tanju KURŞUNLU
|
osterreich
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadasim benim 807 de var bu otomatik kararan dikiz aynasindan farlarin gece-gündüz sensörüyle birbirine baglantili sanirim cünkü far sistemi gece yi aldiladiginda far lari otomatik yakiyor ve dikiz aynasida karariyor ve geri vitese takdigindada aydinlatiyor manuel olarakda kullanabiliyorsun tabi rahatsizlik verirse
Düzenleyen osterreich - 15 Mayıs 2010 Saat 16:07 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |