|
307 sol sis farı çerçevesi 2007 model |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ankaonur
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2014 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2014 Saat 23:42 |
307 sol sis farı çerçevesi 2007 model
çerçeve düşmüş internetten alabileceğim bir yer önerebilirmisiniz, ayrıca sis farı çerçevesini kendim takabilirmiyim daha önce bu işlemi yapan bir arkadaş anlatırsa sevinirim, vida yeri falan göremedim çünkü
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
307 makyajlı kasa sis çerçevesi mevcut fiyat 30 tl.
Montajı için ön tamponun sökülüp yapılması gerekmektedir. Herhangi bir vida bağlantısı yok ısıtma geçme. |
|
|
|
ankaonur
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2014 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tampon sökülmeden geçme imkanı yokmu
yani madem vidalama yok ön taraftan sığmazmı altınada silikon sürsem bulunduğum yerde öyle tamponla uğraşacak güvenilir bir usta yok ben internetten bulursam kendim takarım diye düşünmüştüm
|
|
ankaonur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sis farı çerçevesi
tampon sökülmeden takılma imkanı yokmudur ''peugeotefe'' sağolsun cevap vermiş fakat bu durum başına gelen başka kimse yokmu alıp kendim takamazmıyım
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |