|
VİDEO PROBLEMEİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
erdalaktay
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erdalaktay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2017 Saat 09:17 |
ARKADAŞLAR BENDE 2017 MODEL 208'DE VİDEO OYNATAMIYORUM NASIL ÇÖZEBİLİRİM.
ACİL ÇÖZÜM LÜTFEN...
|
|
ERDAL AKTAY
0 535 319 71 90 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. forum kuralları gereği büyük harfle yazmak yasaktır. sorununuza gelince bu bir çok sebebi olabilir. kulladığınız usb bellek vb. arızalı olabilir yada görmeyebilir. oynatmak istediğiniz video formatı uygun olmayabilir. birde mirror link mi kullanarak video oynatmak istiyorsunuz yoksa usb den mi buda ayrı bir soru olsun. bir de aracınızın donanım paketi nedir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Ufak bir sebep daha ekleyeyim. Bazı markalarda usb nin dosya sistemi sorun olabiliyor. Fat32 ise NTFS ye çevirip ya da NTFS ise Fat32 ye çevirmek çözüm olabilir
|
|
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
video yu indirirken2 çenekde indirin Avi ve MP4 olarak hangisini çalarsa o formatda devam edersiniz egerki haşa görüntü alamıyorsanız double din ayarlarını kurcalayın olmadı bir oto teyp ciye gidin daha net bişey soyler size .. ben cafeciyim akşama kadar bende olmak şartı ile sürekli video klip indirip satıyorum
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |