|
208 1.2 Alım yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
br3ak1ng
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2016 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2016 Saat 18:19 |
Merhaba arkadaşlar, yeterli mesaj sayısına ulaşmadığım için konuyu buraya açmak zorunda kaldım.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-dosta-gider-330003414/detay Linkteki aracı almayı düşünüyorum. Bugün expertiz yaptırıp aracı sigortadan sorgulattım. Aracın herhangi bir kazası yok. İçi dışı gayet temiz durumda bu nedenle kilometresi ile oynandığını düşünmüyorum. Ancak dyno teste motor gücü %75 çıktı. Expert arac 9aydır lpg ile kullanıldığı için test benzin ile yapılsa bile çıkan sonucun normal olduğunu belirtti ayrıca belirli bir süre benzin ile kullanırsam performansında normale döneceğini ekledi. Araçta herhangi bir üfleme tekleme yok. Sizce 4 yıllık 110binde lpg ile kullanılan bir aracın bu değere sahip olması normal mi? Dyno test ne kadar güvenilirdir? Aracın lpgsi ruhsata işli olmadığı için ben işleticeğim ve araç bana yaklaşık 31bin tl'ye gelicek. Sizce fiyat performans olarak bu aracı almak mantıklı mı? Düzenleyen br3ak1ng - 20 Ağustos 2016 Saat 18:22 |
|
Secks
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu araçtan almayı ben de düşünmüştüm. Benim alacağım 30 bin km de 36 bin TL ye hatasızdı, arkadaşımdan alacaktım. Fakat araç bildiğim kadarıyla 3 silindirli, 1.2 motor. 82 hp. Başka bir tanıdıkta vardı kalkışlarda ve yokuşlarda performansının kötü olduğunu söyledi. Testte kaç beygir çıktı araç 82x0.75=61.5 beygir mi çıktı? Bir de bu lpg liymiş. Ayrıca boş donanım ön sis farı bile yok araçta. Fiyat bence fena değil ama iyi düşünün. Performansından memnun kalmayabilirsiniz.
|
|
br3ak1ng
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2016 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Testte max motor gucu 63hp. Tekere aktarılan güç ise 48hp çıktı ki bu da bana testi yapanlar normal dese bile yıpranması fazla gibi geldi. Acaba forumda 1.2 208e dyno test yaptıran olupta elde ettiği sonuçları karşılaştırma açısından paylaşabilirse sevinirim.
Düzenleyen br3ak1ng - 21 Ağustos 2016 Saat 17:02 |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1.2 vti almayın araba gitmiyor. 3-4 kişi klima açık yokuşu dik yokuş olursa çıkamayabilirsiniz. Alıcısıda pek olmuyor olanlarda cok ucuz fiyat veriyor tavsiye etmiyorum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |