|
208 GTI Anahtar ile Camları Açma/Kapama |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
HeroKing
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2015 Konum: Bursa - Nilüfer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2015 Saat 10:57 |
Merhaba Arkadaşlar,
2015 model 208GTI aracımda kumanda ile camları açıp kapama özelliğini bir türlü aktive edemedim. Kumandaya 300 saniye basılı tutma, araç içersin den kapıları kitleyip cam açma kapama tuşlarına basma vb şeyleri denedim ama sonuç alamadım. Bayiye sorduğumda da bir cevap alamadım konu hakkında bilgisi olan varsa sevinirim. Aracımda bu özellik var. Cevaplarınız için teşekkürler. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam büyük ihtimal kodlama gerekiyor ama tabi bu cam ları açma kapam belli bir işlem sırasıyla yapılması gerekiyor 307 lerde şöyle yapılıyor. alıntıdır.
eğer eski modellerdeki ile aynı mantıkda ise yapmanız gereken tanıtmak bunuda; aracın kontağını yarım açıyorsunuz. camları indirmek için düğmeye basıyorsunuz ve camlar indikden sonra düğmeye yaklaşık 5 saniye kadar basıyorsunuz. daha sonra düğmeyi yukarı çekiyorsunuz camlar kapanıyor ve aynı şekilde düğmeyi yukarı çekili şekilde 5 saniye kadar basılı tutuyorsunuz ve gerekli ayarlama yapılmş oluyor. bizim 307 lerde bu şekilde oluyor eğer sistem mantık aynı ise sizde de olacaktır. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
HeroKing
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2015 Konum: Bursa - Nilüfer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler dostum denedim ama yine sonuç alamadım :/
|
|
Oguz BOR
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gizli özellik açma yapabilirsiniz bulundugunuz şehirde ecufast şubesi varsa gidin bir sorun. Ben K.maraş şubesiyim bazı şubelerimiz yapıyor.
|
|
HeroKing
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cevabınız için teşekkürler Bursa'da sordum ne yazık ki yapamadıklarını belirttiler. |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bsi ile alakali destekliyorsa olur desteklemiyorsa olmaz. Parametresi var var ama dedigim gibi bsi ve cam kumanda kolunun desrltejlemesi lazim
|
|
Leprek0n
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2015 Konum: Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende 1.6 THP Allure var, onda da kumandadan kontrol edilmiyor camlar
Düzenleyen Leprek0n - 18 Ağustos 2015 Saat 21:19 |
|
HeroKing
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bana çok saçma geldi araç bu özelliği desteklediği halde olmaması çok enteresan sıcakta hiç çekilmiyor bu olay. |
|
Leprek0n
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2015 Konum: Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot dezavantajı böyle şeylerde ortaya çıkıyor vw olsa bu tür olaylarda illa bir yolu bulunur.(Vagcom gibi)
|
|
DeRyCK
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben de birçok şey denedim ama olmadı bir türlü.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |