|
Dump valve |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
DeRyCK
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2015 Saat 18:51 |
Dump valve hakkında bazı yorumlar okudum, herkes olumlu yönlerinde konuşmuş ama kimse olumsuz bir şey yazmamış. Motora zararı var mıdır bu parçanın? bir de blow off valve ile aynı anlama geldiği yazıyor. doğru mudur? Aracıma taktırmak istiyorum ama blow off gibi çok fazla çuf çuf sesi olsun istemiyorum. Eğer çok fazla ses olacaksa vazgeçeceğim Bu arada araç 208 gti. İyi forumlar.
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hiç bi fikrim yok. burada da pek fikri olan olacağını sanmıyorum, modifiye forumlarında bulunur bunların en sağlıklı cevapları burada sadece duyum üzerine bilgi alabilirsin.
|
|
DeRyCK
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bilen veya duyan vardır diye yazdım zaten, teşekkür ederim |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |