|
208 ' im hakkında yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
burben
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2014 Saat 17:30 |
Öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım. Aracım 2013 1.4hdi access modelidir. Alırken biraz aceleye geldi ve bir üst paketini alamadım. Şuan aracıma orjinalinde bulunan spoiler ve komple ledli ön far seti arıyorum sizce uyum sıkıntısı var mıdır ya da bulmam çok zor olur mu yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet daha çok yeni bi model olduğundan servis dışı bi yerde bulmanız zor olur.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
burben
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o şekilde halletmeye çalışıcaz artık teşşekkür ederim yinede :)
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İkisininde orjinalini serviste bulabilirsin ışıklı led farları 1300-1400 tl arası birşey spoilerde 400-600 tl arası birşeydi. Uyum sıkıntısı olmaz kasa aynı.
|
|
burben
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla başka bir forumda gözüme çarpmıştı spoiler 1300 1500 tl arası diye servise gitmekten bile vazgeçmiştim gidip onlardan öğrensem daha iyi olucak merak edenler için de burdan paylaşırım fiyatları :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |