|
peugeot 208 LPG |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
haruns
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2013 Saat 00:05 |
Arkadaslar bende arac alirken bu tarz forum sitelerinde yer alan bilgileri dikkate alirim.bende henuz 208 sahibi olmamis arkaslar icin bu yaziyi yazdim. Aracim 19000 bine geldi yaklasik 8 ay oldu alali. Gayet memnunum ozellikle surus kalitesi direksiyon simitinin ufakligi harika. Gelelim yakit tuketimine : sehir disi ort surat 140- 150 arasi arac dolu 4 kisi ve bogullar. 30 kurus. 90 km sehir disi 4 kisi 20 kurus. Benzin tuketim. Sehir ici ort 25 kurus klima acildiginda 28 kurus en son 100 tl ye 300 km gittim. DDERKEN. 1 AY ONCE araca lpg taktirmaya karar verdim. Lovato son teknoloji 3 silindir. Esenyurt nokta muhendislik imam bey cok ilgilendi. Suan ikinci kez fulledim 35 lt 80 tl ayar yapilmamis haliyle sehir ici 400 km gittim. Henuz sehur disini test etmedim. Arac cekiste herhangi bir problem yok. Bilakis motor sesi azaldi. Ve gayet iyi. Ort hiz. 100 km. Lovato dan da suan itibariyle memnun
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |