|
Manuel Ayna Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emeric
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2013 Saat 19:23 |
merhaba arkadaşlar,
208 access paketinde aynalar manuel, acaba kapı içlerinde tesisat çekilip çekilmediğine nasıl bakabilirim otomatiğe çevirme işlemini yetkili servisler mi yapıyor ?
|
|
208 1.4 HDi
|
|
plawert
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Tesisata bakman icin kapi dosemesini sokmen lazim yetkili servis pek yapma taraftari olmayabilir cunku tesisata sonradan muddahalede bisey olur korkusu olucaktir gerce yapsada pahaliya gelir cunku ayna alican tus degisecek birde o manuel ayarlama cubugu sokulunce delik kalmasin diye oralarda degisecek orjinal kullanilacagi icin maliyet articak ama yinede sormakta yarar var
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
zaten ayda yılda 1 kullanılan bi fonksiyon, çokmasraflı olur sıkma canını bendeki elektriklide noldu enson nezaman kullandım hatırlamıyorum misalen :) bırak orjinal kalsın
Düzenleyen Aziz - 08 Mayıs 2013 Saat 13:08 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
emeric
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Vazgeçtim haklısınız kalsın nolcak :)
|
|
208 1.4 HDi
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |