|
208 1.4 HDI Auto5r acil yardim |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
isti888
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2018 Saat 16:56 |
|
Merhaba arkadaslar araniza yeni katilacagim. Sizlere acil bir konu danismam gerekiyor. Pazartesi günü terslik cikmazsa 2012 1.4 Hdi otomatik alacagim. Fakat 208 e cok yabanciyim. Arac 160000 kmde. Tabikide ekspertize sokacagim. Satici arkadas baski balatasinin ve kalibrasyonunun yeni yapildigini soyledi alt takim amortisorler yeni degismis. Sizce baska nerelerine baktirmaliyim şanzıman cok soru isareti Ankarada kime baktirabilirim Ankarada birileri varsa yardimci olabilir mi ? Simdiden cok tesekkur ediyorum.
|
||
tigrap
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2018 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlı olur inşallah tavsiyem; https://otorapor.com/anakara 350 TL veriyorsun her noktaına bakıp 20 sayfa civarı detaylı rapor hazırlıyorlar. Çok iyi değiller ama iyiler. Çok iyi ekspertiz yapanıda daha görmedim. benim bilip hizmet aldığım en iyisi bu |
||
tolga0606
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga0606
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
kardesim bende aracımı satıyorum istersen iletisim kur benimle 55 binde 1.4 dizel
|
||
tigrap
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2018 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ilan varmı bende düşünebilirm |
||
tolga0606
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga0606
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
İlan bu aracımın bana ulaşabilirsiniz
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |