|
Gaza basıp çekince gelen ses |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kdexpress
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2017 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kdexpress
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2017 Saat 09:56 |
Arkadaşlar gaza basıp çekince nerden geldiğini bulamadığım ve her zaman olmayan bir gıcırtı sesi geliyor. Bu viteste giderken de duyulabiliyor. Ama sürekli yapmıyor. Bu sorunla karşılaşan ve çözümü ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Düzenleyen kdexpress - 04 Kasım 2017 Saat 09:56 |
|
korsantv
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar aynısı bendede var.Bir cızırtı gibi geliyor.Bugün servise gittim sordum bana ön göğüsten geliyor gibi gelmişti ama bakan kişi hava filtresinin oralardan şüphelendi.Salı gününe randevu aldım bakalım çözülecek mi...
|
|
kdexpress
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2017 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kdexpress
|
Çözümlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu arada soğuk havalarda daha çok yaptığını farkettim. Sizde de aynı durum varmı?
|
|
univercty
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı univercty
|
bende de o sesten geliyor 208 hdi. motorun ordan geliyor . cızırtı gibi bises. gaza basınca geçiyor bırakınca tekrar cızzz lıyor. her zaman olmuyor ama
|
|
emrah_860
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
Benim araçta öyle bir ses hissetmedim ama benim ki otomatik 1.2 benzinli
|
|
£MY__
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |