Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Alınık Parçalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 Sis'li Tampon Acilll
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 Sis'li Tampon Acilll

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Murat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Temmuz - 1983

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Murat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 Saat 16:39
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

Orjinalini yazan: Murat Murat Yazdı:

Orjinalini yazan: Mirak Mirak Yazdı:

Orjinalini yazan: Murat06 Murat06 Yazdı:

Gti tamponu oluyomu işte onu bilmiyorum. Pug parçacısı arkadaşım çamurluklardan olmayacağını söyledi.
Eğer olmuyorsa normal sisli yapacağım.
oluyor arkadaşım. 206 hdi aracım vardı bende gtı tampon taktım cuk diye oturdu.

Bu çok iyi oldu o zaman. Hemen servisi arayıp değiştirteyim o zaman.
Tşkler Mirak.

Sadece 1-2 mm çamurluğa göre dışarda duruyor. Ama sıkıntı yok çok fazla göze batmıyor. Gayet şık oluyor.

Bu iyi olduda. az önce servisi aradım.
Ekspertiz belki tamponu değiştirmez tamire verir dedi. Kırın falan dedim bakalım ne yapacaklar.
İnşallah verir yenisinide gti tamponuyla değiştiririm. Yoksa bi daha masrafa girmek istemiyorum.
Yukarı Dön
hasimayaz Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 Saat 17:02

Gti tamponu oluyomu işte onu bilmiyorum. Pug parçacısı arkadaşım çamurluklardan olmayacağını söyledi.

Tşkler Mirak.

Sadece 1-2 mm çamurluğa göre dışarda duruyor. Ama sıkıntı yok çok fazla göze batmıyor. Gayet şık oluyor.

Ekspertiz belki tamponu değiştirmez tamire verir dedi. Kırın falan dedim bakalım ne yapacaklar.
İnşallah verir yenisinide gti tamponuyla değiştiririm. Yoksa bi daha masrafa girmek istemiyorum.

Olurmu öyle şey.. Ne tamiri?? Benim tamponuma tamir yazacak experin kafasında kırarım o tamponu.. Aracı yetkili servise götür ısrar ederlerse.. Orda tamir falan yapmazlar tamponu.

Düzenleyen hasimayaz - 12 Mayıs 2009 Saat 17:02
Yukarı Dön
Murat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Murat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 Saat 17:13

Tşkler Mirak.

Olurmu öyle şey.. Ne tamiri?? Benim tamponuma tamir yazacak experin kafasında kırarım o tamponu.. Aracı yetkili servise götür ısrar ederlerse.. Orda tamir falan yapmazlar tamponu.

Araba şaşmazda serviste ama yetkili değil, özel serviste Aktaş oto da. Bizim arkadaş ilgileniyor.
Tamponda çatlakta yok aslında sadece çizikler falan var. Sadece siyah plastik parçada çatlak var. O açıdan biraz zor değiştirmesi.
Ama ısrar edecek bakalım arkadaş. Yenisini verirse 50 lira fark verip gti tamponu alacağım.
İnşallah olur.
Yukarı Dön
Sinan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
31 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sinan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 Saat 17:14
hasim abi tamponu kasko yardımıyla degıstırebılırmıyız?
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 Saat 17:38
Orjinalini yazan: Sinan Sinan Yazdı:

hasim abi tamponu kasko yardımıyla degıstırebılırmıyız?

Experle anlaşacaksın onun tedarikçisinden aldığı indirimden daha fazlasını sen sağlayıp gidip yedek parçacından alacaksın. Faturada orjinal tampon görünmesi koşuluyla tabiki. Fark parasınıda cebinden vereceksin. Toplamda sisler dahil 220 TL gibi bir rakam çıkıyor fark olarak. Nedir bu fark : Tampon gövdesi, Izgara, kuşak farkları birde 2 adet Depo marka yeni sis.

İkinci bir yol ise experin getirdiği yedek parçaları bir kenara koyacaksın tamamını cebinden alıp GTI parçalarını takacaksın. Elinde kalan orjinal parçalarıda bir şekilde satacaksın. Daha aşağısına yedek parçacı alabilir. Yada bakım malzemeleriyle takas yapabilir (yağ, filtre falan..)
Yukarı Dön
Sinan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
31 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sinan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 Saat 17:49
:) bu cok ugrastırır abı ya. sonucta yıne cebımden para cıkıcak. bıraz daha katarım kolayca yaptırırım daha ıyı.
Yukarı Dön
Murat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Murat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2009 Saat 11:53
Tamponun içinde yuvalar varmış. Deldirip sis taktırıyorum. İnşallah güzel bi görüntü ortaya çıkar...
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2009 Saat 12:05

Tamponun içinde yuvalar varmış. Deldirip sis taktırıyorum. İnşallah güzel bi görüntü ortaya çıkar...

Çok düzgün kesmeleri gerekiyor. + yan sanayi sis kullanacaksan biraz küçük olmalı. Yoksa kenarlar açık kalabilir. Eğer olurda bir aksilik çıkar kötü bir görüntü olursa, kenarlara ince fitil yapın. Fitili Sanayideki hırdavatçılarda bulabilirsiniz.
Yukarı Dön
Murat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Murat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2009 Saat 12:14

Çok düzgün kesmeleri gerekiyor. + yan sanayi sis kullanacaksan biraz küçük olmalı. Yoksa kenarlar açık kalabilir. Eğer olurda bir aksilik çıkar kötü bir görüntü olursa, kenarlara ince fitil yapın. Fitili Sanayideki hırdavatçılarda bulabilirsiniz.

Sanayideki arkadaş ilgileniyor şu anda. Sisler orjinalmi yan sanayimi tam bilmiyorum. Çifti 100 liraymış.

Tampon kesildikten sonra boyanacak zaten. Bakalım kötü bi görüntü olursa dediğinz gibi kenarları fitille kapatırız artık.

Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2009 Saat 13:09

Sanayideki arkadaş ilgileniyor şu anda. Sisler orjinalmi yan sanayimi tam bilmiyorum. Çifti 100 liraymış.

Tampon kesildikten sonra boyanacak zaten. Bakalım kötü bi görüntü olursa dediğinz gibi kenarları fitille kapatırız artık.

100 lira ise yan sanayidir. onların dışa çıkan ovali biraz küçük bu yüzden biraz daha küçük keserse daha güzel olur. Aslında sen zaten tamponu değiştirmiyormusun murat?? keşke hazır kesilmiş olanını alsaydın aynı fiyattı??
Yukarı Dön
Murat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Murat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2009 Saat 13:42

100 lira ise yan sanayidir. onların dışa çıkan ovali biraz küçük bu yüzden biraz daha küçük keserse daha güzel olur. Aslında sen zaten tamponu değiştirmiyormusun murat?? keşke hazır kesilmiş olanını alsaydın aynı fiyattı??

Kasko değişim vermemiş valla ya. Oto king midir neyse oraya tamire vermiş.
Değişim verseydi pug parçacısı arkadaş vardı zaten ona verip gti tamponuyla değiştirecektim.
Olmadı ne yazık ki. Bende deldirip sis taktırıyorum artık.
Elime daha sonra para geçerse gti tamponu taktıracağım inşallah.

Hasim usta bu arada parçaya falan ihtiyacın olursa piyasanın altına iyi bir iskonto yapabilir bizim arkadaş. Gerçi senin gibi bi adam kendi parçasını kendisi yapar o ayrıda aklında bulunsun yine de :)
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2009 Saat 13:46

Kasko değişim vermemiş valla ya. Oto king midir neyse oraya tamire vermiş.
Değişim verseydi pug parçacısı arkadaş vardı zaten ona verip gti tamponuyla değiştirecektim.
Olmadı ne yazık ki. Bende deldirip sis taktırıyorum artık.
Elime daha sonra para geçerse gti tamponu taktıracağım inşallah.

Hasim usta bu arada parçaya falan ihtiyacın olursa piyasanın altına iyi bir iskonto yapabilir bizim arkadaş. Gerçi senin gibi bi adam kendi parçasını kendisi yapar o ayrıda aklında bulunsun yine de :)
Ok. murat elbet lazım olur.. parça işi bitmez bizde :)
Yukarı Dön
önderoto Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı önderoto Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2009 Saat 17:38
Orjinalini yazan: Sinan Sinan Yazdı:

acilll sis farlı tampon arıyorum. 2.el olursa cok iyi olur. veya fazla pahalı olmayan sıfır varsa bildiginiz bekliyorum.

KARDEŞ SİS FARLI TAMPON İTHAL OLARAK VAR ELİMDE İSTERSEN.

FİYATI 45 TL.
Yukarı Dön
HakanGokdemir Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2009 Saat 17:45
306 gti tampon var mı Sinan?
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2009 Saat 23:12
bende var 306 gtı tamponu panjuru ve tek sısı ustunde.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2009 Saat 00:24
Orjinalini yazan: senol306 senol306 Yazdı:

Yanılmıyorsam yukarıdaki ilan senin?
Son oluru bir fiyat verirmisin?

Düzenleyen HakanGokdemir - 21 Mayıs 2009 Saat 10:10
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Yukarı Dön
önderoto Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı önderoto Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2009 Saat 10:08
Orjinalini yazan: HakanGokdemir HakanGokdemir Yazdı:

306 gtı tampon var.

tampon          300 tl.
ızgarası            65 tl.
sis lambaları     80 tl.

toplamda hepsi  445 tl ye 306 gtı tamponuna sahip oluyorsun.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2009 Saat 10:11
Orjinalini yazan: önderoto önderoto Yazdı:

306 gtı tampon var.

tampon          300 tl.
ızgarası            65 tl.
sis lambaları     80 tl.

toplamda hepsi  445 tl ye 306 gtı tamponuna sahip oluyorsun.

Teşekkür ederim Sinan amaConfused
Stock binmeye devam...
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2009 Saat 17:01

Orjinalini yazan: senol306 senol306 Yazdı:

Yanılmıyorsam yukarıdaki ilan senin?
Son oluru bir fiyat verirmisin?

250 olur tampon kırmızı renkde ama boya ıstıyor yınede.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2009 Saat 11:01
banada bi 206 gti tamponu lazım sisli :(

Düzenleyen sayyildiz06 - 06 Haziran 2009 Saat 11:04
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 508 Ekran multimedia radyo sorunu son mesaja git 12714 5 altuners
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 46 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 61022 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 92 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 10 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 564 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 224 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13159 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2674 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1440 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 423 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50747 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34828 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2770 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1557 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6145 12 Maduriye
konu icon Spor kış modu yanması son mesaja git 204 0 Cakirm0
konu icon P0420 arıza lambası son mesaja git 215 0 tugrullbey
konu icon YAĞ KAÇAĞI son mesaja git 304 0 JACKAL1742
konu icon Uzun far sorunu son mesaja git 410 0 Sibelicom
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
muratzengin 1
Faruk_S 1
bebetq881 1
emrekocamaz 1
bsencan 1
ulas55 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English