|
206 Siyah Ayna Kapağı ve Arka Koltuk Başlıkları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2009 Saat 10:09 |
Arkadaşlar merhaba,
206 aracımın sağ aynasının üst kısmındaki kapaktan ve arka koltuklar için de kafalık arıyorum. Nerden satın alabilirim ? Ya da forumda satan arkadaş var mı acaba ? Teşekkürler. |
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet var ben satarım 206 koltuk kafalıkları ile alakalı bi konu acmıştım oraya bakarsan resimlerini de görebilirsin
|
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Arkadaşın bahsettiği konunun linki de aşağıdadır!
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
@hakan1203
Evet bahsettiğim parça tam orası Geçen sanah arabanın yanına indiğimde kırılmış olarak yerde duruyordu,mahalledeki çocuklar falan mı yaptı diye düşündüm Teşekkür ederim ilgin için... Bu parçayı nerden bulabilirm ?? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
@gulybn
Teşekkür ederim ilgin için ama geçen Peugeot Mepa'da orjinal sormuştum bana 375 tl dediler ve fazla gelmişti fiyatı bana... Yine de saol ;) |
|
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Bende olması lazım beyazı, eve bakmam lazım yarın bılgı verırım...
İşini görürse kargo ederim sana...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |