|
206 arka koltuk kafalıkları takım |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2009 Saat 17:28 |
|||
arkadaşalar 206 arka koltuk kafalıkları özel imalat siyah ve gri renkte takım 400 tl ilgilenenlere duyrulur Düzenleyen hasimayaz - 17 Şubat 2009 Saat 13:46 |
||||
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
kafalarda herhalde ekranda var
|
||||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
||||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|||
Resimlerini çekebilirmisin bizim için, hayırlı olsun...
|
||||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|||
orjinal sıfırıda 400 ytl? fotoğrafları varmı ürünün??
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
hemen tedarik edeyim fotoları
Düzenleyen gulybn - 12 Şubat 2009 Saat 17:49 |
||||
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Çok pahalı
|
||||
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
||||
elenor
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
çıkmamı ,sıfırmı ?
|
||||
206 HDİ 1,4
|
||||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
orjınal diye herhalde bu kadar pahalı kafalıklar 3 adettir herhalde benım bıldıgım kadarı ile
|
||||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|||
Tamam orjinali pahalıda.. 3 tane çıkma alıp kaplattırsan döşeme rengine, max. 100 - 150 tutuyor..
|
||||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Hayırlı satışlar ama pahalı
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
malesf orjinal degil yansanayi 3 adet sıfır gri ve siyah renkte takma aparatlarıda var. orjinali 3 lü takım 1000 - 1200 tl arasında
|
||||
smttali
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
ya ilerde bende aracın iç döşemesini değiştrcem komple
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
smttali
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
istanbul şubeesi yokmu
|
||||
C!N
1. Vites 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
üstad ne yaptın sen, ben arabayı aldığım zaman sormuştum setine 750 demişlerdi ki o bile fazla geldi bana 1000 liraya satılıyorsa milleti iyicce enayi yerine koyuyorlar demektir...
|
||||
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|||
ürünlerin resimleri eklenmiştir günceli..
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
bu fiyat çooook yüksek, hem de inanılmaz ben geçen gün izmirde bir çıkmacıdan orjinal 3 kafalık aldım sıfır gibi tanesine 50 istedi ben 3 ünü 140 liraya aldım.elinde tek takım vardı, bana iki takım lazımdı birini aldım.eğer bunları da 150 tl verebilirseniz bana bir takım daha lazım, cevap bekliyorum
|
||||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|||
Lütfen kendinizi tanıtın ilk önce burası sanal mağaza değil...
|
||||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||||
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
mod55
2. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Hayırlı satıslar ama bu fiyatada satıs olacagı meçhul hem yan sanayi hem de 300 - 400 lira benım fıkrım daha ucuz olabilir tabi piyasa nedir bilemem .
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |