|
ALINIK 206 RC SPOİLER |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||
KnHktn
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2016 Saat 18:03 |
|||
Arkadaşlar 206 rc spoiler gri renk elinde olan varsa alacağım, yardımcı olanlar için şimdiden teşekkürler.
|
||||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Eskiden düzgününü bulmak zordu piyasada pek popüler değildi aranan bir parçaydı,şimdi nerdeyse çoğu fiberci hazır kalıp olarak satıyor malum satış sitelerinde,çok bir miktarda değil ayrıca boya parası olarakta ekstra üstüne 15-20 TL fark istiyorlar bence biraz araştır.
|
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
KnHktn
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Gaziantep'te rc bulamadım standart var sadece. Bahsettiklerinizi görmüştüm, forumumuzda varsa onların kazanmasını dilerim.
|
||||
Sercan Mungan
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
Ben de rc spoiler düşünüyorum,ancak fiber tavsiye etmiyorlar plastik de bulmak zor gibi bakalım.
|
||||
KnHktn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
plastik yapıldığını duymadım. buradaki esnafın hepsinin elinde tek katalog var, hepsi o satıcıının kataloğundan gösteriyor. Dediğiniz gibi ise öyle bi satıcıyı bulursak sanırım daha kaliteli bir şey koyar ortaya.
|
||||
ziya alp
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
206 rc spoılerını bagaj ustune yapıstıyormuyuz tam olarak nasıl monte edıyoruz bende alıcahımda ?
|
||||
KnHktn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
3.stop lambasının bulunduğu ek gövdeye monte ediliyor, zaten spoiler kalıbı geldiğinde yapıştıracak yerler belli, hazır halde geliyor. Uygun bulursan bilgim olsun. |
||||
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|||
Gittigidiyorda vardi hazir boyali sekilde gonderiyorlar hatta bi bakin derim bide hepsi standart fiber oluyor diye biliyorum
|
||||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||||
Sercan Mungan
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
|
|||
Ankara da fifty tuning 150 tl,karlıkçı halil montaj ve boya dahil 180 tl fiyat verdi.
|
||||
KnHktn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
En uygun fiyat boyasız 85, boyalı 150 TL.
Malum sitede adamın 2 yanlış ilanını bulup sordum, yanlış yazmışız dedi satmadı, şimdi 85 TL için özel fiyat var demiş bu defa da mesajıma cevap vermiyor. Ne garip iştir ..! |
||||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Hocam Ankara da fibersan var ben oradan aldım boyasıyla birlikte 160 liraya geldi şehir dışına gönderimleri oluyor mu bilmiyorum ama yarın bi görüşün isterseniz.
|
||||
KnHktn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bana boyasız lazım üstadım, tlf no varsa verirseniz görüşeyim yarın. |
||||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Boyayı istersen yaptırırsın direk boyasız da alabilirsin. Özel mesaj olarak gönderdim numarayı.
|
||||
KnHktn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Üstadım ilgin için tşk ederim, bugün görüştüm boyasız 120 dedi, ben de sağlık olsun deyince kargo dahil 120 yaparım dedi. Zaten daha uygun fiyat 99 TL olarak bulmuştum onun siparişini verdim. Kendi ustalarıma kaliteli boya attıracağım. Düzenleyen KnHktn - 10 Şubat 2016 Saat 00:42 |
||||
ZAİR
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: Iğdır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Merhaba dostlar
206 RC spoilerinin peugeot sistemde stock kodu ne oluyor? |
||||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |