Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ALINIK 206 RC SPOİLER

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Alınık Parçalar
Forum Tanımlaması: arayıpta bulamadığınız parcalar eşyalar
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=41348
Tarih: 22 Aralık 2024 Saat 16:30
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: ALINIK 206 RC SPOİLER
Mesajı Yazan: KnHktn
Konu: ALINIK 206 RC SPOİLER
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2016 Saat 18:03
Arkadaşlar 206 rc spoiler gri renk elinde olan varsa alacağım, yardımcı olanlar için şimdiden teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2016 Saat 18:18
Eskiden düzgününü bulmak zordu piyasada pek popüler değildi aranan bir parçaydı,şimdi nerdeyse çoğu fiberci hazır kalıp olarak satıyor malum satış sitelerinde,çok bir miktarda değil ayrıca boya parası olarakta ekstra üstüne 15-20 TL fark istiyorlar bence biraz araştır.

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2016 Saat 20:47
Gaziantep'te rc bulamadım standart var sadece. Bahsettiklerinizi görmüştüm, forumumuzda varsa onların kazanmasını dilerim.

Mesajı Yazan: Sercan Mungan
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2016 Saat 23:47
Ben de rc spoiler düşünüyorum,ancak fiber tavsiye etmiyorlar plastik de bulmak zor gibi bakalım.

Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2016 Saat 00:05
plastik yapıldığını duymadım. buradaki esnafın hepsinin elinde tek katalog var, hepsi o satıcıının kataloğundan gösteriyor. Dediğiniz gibi ise öyle bi satıcıyı bulursak sanırım daha kaliteli bir şey koyar ortaya.

Mesajı Yazan: ziya alp
Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2016 Saat 01:30
206 rc spoılerını bagaj ustune yapıstıyormuyuz tam olarak nasıl monte edıyoruz bende alıcahımda ? 

Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2016 Saat 02:06
Orjinalini yazan: ziya alp ziya alp Yazdı:

206 rc spoılerını bagaj ustune yapıstıyormuyuz tam olarak nasıl monte edıyoruz bende alıcahımda ? 

3.stop lambasının bulunduğu ek gövdeye monte ediliyor, zaten spoiler kalıbı geldiğinde yapıştıracak yerler belli, hazır halde geliyor.
Uygun bulursan bilgim olsun. Wink

Mesajı Yazan: Adem Kurtuldu
Mesaj Tarihi: 07 Şubat 2016 Saat 12:38
Gittigidiyorda vardi hazir boyali sekilde gonderiyorlar hatta bi bakin derim bide hepsi standart fiber oluyor diye biliyorum

-------------
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨

Mesajı Yazan: Sercan Mungan
Mesaj Tarihi: 07 Şubat 2016 Saat 13:48
Ankara da fifty tuning 150 tl,karlıkçı halil montaj ve boya dahil 180 tl fiyat verdi.

Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2016 Saat 23:51
En uygun fiyat boyasız 85, boyalı 150 TL.
Malum sitede adamın 2 yanlış ilanını bulup sordum, yanlış yazmışız dedi satmadı, şimdi 85 TL için özel fiyat var demiş bu defa da mesajıma cevap vermiyor. Ne garip iştir ..!

Mesajı Yazan: Gokcesel
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2016 Saat 00:13
Orjinalini yazan: KnHktn KnHktn Yazdı:

Malum sitede adamın 2 yanlış ilanını bulup sordum, yanlış yazmışız dedi satmadı, şimdi 85 TL için özel fiyat var demiş bu defa da mesajıma cevap vermiyor. Ne garip iştir ..!

Hocam Ankara da fibersan var ben oradan aldım boyasıyla birlikte 160 liraya geldi şehir dışına gönderimleri oluyor mu bilmiyorum ama yarın bi görüşün isterseniz.

Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2016 Saat 00:39
Orjinalini yazan: Gokcesel Gokcesel Yazdı:

Hocam Ankara da fibersan var ben oradan aldım boyasıyla birlikte 160 liraya geldi şehir dışına gönderimleri oluyor mu bilmiyorum ama yarın bi görüşün isterseniz.

Bana boyasız lazım üstadım, tlf no varsa verirseniz görüşeyim yarın.

Mesajı Yazan: Gokcesel
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2016 Saat 01:10

Boyayı istersen yaptırırsın direk boyasız da alabilirsin. Özel mesaj olarak gönderdim numarayı.

Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2016 Saat 00:20

Boyayı istersen yaptırırsın direk boyasız da alabilirsin. Özel mesaj olarak gönderdim numarayı.

Üstadım ilgin için tşk ederim, bugün görüştüm boyasız 120 dedi, ben de sağlık olsun deyince kargo dahil 120 yaparım dedi. Zaten daha uygun fiyat 99 TL olarak bulmuştum onun siparişini verdim. Kendi ustalarıma kaliteli boya attıracağım. 

Mesajı Yazan: ZAİR
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2016 Saat 14:09
Merhaba dostlar
206 RC spoilerinin peugeot sistemde stock kodu ne oluyor?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net